- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
alphaville #42396 üzenetére
Jelen. Ha az a kérdés, akkor 2 ember + csomag, illetve 4 ember csomag nélküli utakkal van tapasztalatom (országút, autópálya, osztrák hegyi országút, hegyi földút körülmények között). Mindkettőre bőven-bőven elég. Egy 7 év körüli 1.6-os renault fluence van még tapasztalatom, annál messze dinamikusabb.
-
válasz
alphaville #42396 üzenetére
Nem piszkálásként mondom, de ha minden igaz nem lesz 1.0t a jövőben, és messze népszerűbb az 1.4t. Szerintem ez értéktartásban is számítani fog.
Különben jó kis motornak mondják és 1 literrel kevesebbet eszik az 1.4t-nél. Szerintem 1.6-os szívómotorhoz szokott embernek elég erőt ad (nekem 1.4t van).
Itt nem tudom mennyi embernek van egy literes, talán próbálkozz a facebook csoportban (de óvatosan kicsit érdekesek
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Diablo IV
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest