- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
Ma sikerült elhozni az új autót végre nagyon nagy feeling 60 km 5.8L elkezdtem majd szépen papíron mérni kattanástól kattanásig kíváncsi vagyok mennyi lesz az annyi. És még mindig nagyon jól megy ezzel az 1.4T motorral.
Képeket majd később dobok fel
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
V.T.
aktív tag
válasz Tom1939 #37045 üzenetére
Felraktam 4.9-re a Vitarát. Másnap meg is vették 4,6 Millióért adtam hozzá a téli kerekeket is. Én 4.7ért vettem az autót újonnan így belefért nekem ez a kis bukó.
Köszi mindenkinek a segítséget.Ma rendeltem meg a Kugát végül, mert a Sportage asszonynak nem tetszett és rendelni nem lehet, csak fehérek voltak készleten.
Mindenkinek sok balesetmentes kilómétert a Suzukijához!
Köszi hogy itt lehettemEsetleg ha valaki szeretne GLX kulcshoz való szilikon tokot kék színben jelentkezzen, megbeszéljük.
-
IreN!CuS
őstag
válasz PeterPH #37104 üzenetére
"""""Papíron""""" nem fogalmaztam meg jól. Arra gondoltam, hogy mérni fogom minden tankolás után - egy ideig - mennyi az annyi már csak azért is, hogy lássam mennyit csal a fedélzeti.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
blakey
titán
válasz IreN!CuS #37105 üzenetére
Fuelio, csak beírod mennyit tankoltál, és kész, mindent kiszámol. Néhány decit csal, persze attól is függ, hogy hogyan nyomod neki.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tboldi
nagyúr
Azért tudd meg addigra, hogy van-e benne GPF, mert ha igen, akkor időnként regenerálni kell (=ki kell égetni belőle a felgyülemlett kormot). Nem szabad kizárólag városi rövidtávokra használni, pár hetente meg kell hajtani a pályán, hogy végre tudja hajtani a folyamatot, mert állandó, magas fordulatszám kell hozzá. Ha ez nem történik meg, vagy többször félbeszakad, akkor lehet nyitni a tárcát, ugyanis 3-400k Ft egy új részecskeszűrő.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz tboldi #37110 üzenetére
Nu ez az ami érdekelne. Olvasok olyan infókat is hogy benzinesnél nem kell "kikormolni" mert magasabb a kipufogó gáz hőmérséklete, és maga a szűrési folyamat is egyszerűbb /olcsóbb eszközű.
Ez nálam egész lényeges lenne, mert a 7 üléses crv és a suzuki magas használt értéke akár erre is csábíthat 2-3 éven belül...
-
D@ny7
aktív tag
Javítsatok ki ha tévedek, de ez már a 3 hengeres 1.5 ecoboost?
Ha az akkor részecskeszűrős lesz. Bár ha nem városi tötymörgésre használod, szerintem nem kell aggódni az eltömődése miatt. Ha mégis eltömődött nem feltétenül kell cserélni, lehet tisztíttatni is.
Látványra/ kényelemben jók azok az autók. -
Kaktusz92
tag
Üdv. Kérdés a következő: 2007-es Swift, 80-100 körüli tempónál, ötödik sebességben gázadásra a váltókar egy picit hátramozdul, majd remeg. Néha hangja is van. Mi lehet? Remélem nem az a tipikus váltóhiba.
-
Dzsosy
senior tag
válasz tboldi #36808 üzenetére
Köszönöm a válaszod. A szerelő jó ismerősöm, így nem hiszem, hogy ott gond, meg nem is akarom megsérteni. Régóta a szakmában van, de most ő is vakarja a fejét.
Nem volt időm mostanában foglalkozni vele, de a múlt héten végre újra levettük a tárcsát. Letörtük a betét sarkát, újra lecsiszoltuk a tárcsa felfekvő felületeit. Sajnos nem segített. (a dugattyú finoman jár)
A jelenséget volt időm részletesen megfigyelni. Nem csak kanyarodáskor hallani, csak akkor hangosabb. Melegben szintébb hangosabb. Nem folyamatos a hang, hanem szakaszos. Mintha a tárcsában lenne nyolcas. Viszont ahogy kicsit is hozzáérek a fékhez megszűnik a hang (kb, mint amikor a kopásjelző jelez, csak itt ugye zsír újak a betétek)
Elképzelhető, hogy a zsír új tárcsa gyári hibás? Ha igen, akkor ezzel vajon visszamehetek a bárdiba (ott lett vásárolva az alkatrész)?
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Dzsosy #37126 üzenetére
Nagy hőterhelés esetén előfordul, hogy megvetemedik, egy indikátorórát konzollal odarögzítve lehet ellenőrizni.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Alany: 2004-es WagonR 1.3 GLX, M13A
Kérdés: Apum ködlámpát szeretne, mert ezen a felszereltségi szinten nem volt még, csak a GS-ben. Megvannak a vezetékei, vagyis be lehet szerelni plug&play?
-
r.levente75
addikt
Sx4 1.5 99le benzinese vagy az 1.6 107le benzinese a megbízhatóbb?
Az 1.5 ről hallottam hogy megbízható inkább az 1.6 os érdekelne hogy megvehető e? Van e olyan jó mint a másik? -
Bandus99
őstag
-
tboldi
nagyúr
válasz r.levente75 #37129 üzenetére
Szerintem alig van különbség a kettő között, nyugodtan veheted bármelyiket.
-
Bandus99
őstag
Ahham, nem tudtam. Enyém 120
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
yaneez
csendes tag
válasz Motion_Blur #37132 üzenetére
Vagy a facelift 1.5, 112 lóval. Nekem az volt jó pár évig. Megbízható konstrukciók, ha megkapja a kötelezőket a világból kimegy.
[ Szerkesztve ]
-
-
HKorn
veterán
válasz E.Kaufmann #37135 üzenetére
Leginkább semennyire. Vitarára is 12 év átrorozsdásodás elleni garancia van.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
D@ny7
aktív tag
Sajnos a garancia az nem jelent semmit, ráadásul a belülről kifelé történő rozsdásodásra értendő. A külső tényezők (kavics, só stb..) miatt keletkezet rozsdásodásra nem érvényes. Ezek az új vitarák alig pár évesek, azért az fura lenne ha rozsdásodna. De majd meg kell nézni 8-10 évesen
Szerintem 10 éves korára szinte mindegyik autón találni némi korróziót, de ez nagyban függ a használattól, meg attól is hogy hol használták. (pl tengerpart közelében használt autó sokkal hamarabb kezd rozsdásodni) -
D@ny7
aktív tag
Megkaptam ma az e-mailt hogy megérkezett a megrendelt utó a szalonba, szerintetek kb mennyi idő mire az átvehető lesz? Sajnos az eladó ma szabadságon van így nem tudok ma intézni semmit sem
-
tboldi
nagyúr
Tegnap néztük meg apummal a több, mint 14 éves WagonR-t aknából. A karosszérián semmi rozsda, csak a vonóhorog és a futómű alkatrészein van egy kis felületi, pedig az utóbbi 5 és fél évben napi ingázásra van használva Ausztriában.
szerk.: 1-2 hét szokott lenni, mire rendszámot kap.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Nekem kb 4 munkanap volt. Mondjuk én toltam a témát, hogy ne pöcsöljenek mert már nagyon kellett az új
-
IreN!CuS
őstag
Gyorsan lőttem két képet ha már megígértem. Oldalról nagyon vagány illetve mentem vele párszor éjszaka és elindítom a LEDet mindenkinek mozgalmat.
Illetve annak ellenére hogy nem mentem senkinek sem a seggébe nem toltam olyan szinten menekülnek ki a külsőbe nagyon meglepő[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz Motion_Blur #37142 üzenetére
Pedig ez még nem is a full mátrix LED, ami tényleg pirít.
Run&Ride
-
IreN!CuS
őstag
válasz Motion_Blur #37142 üzenetére
Köszi a többieknek is
dnelb: igen szerintem is ez történik. Meglátják hogy nagy meg erős LED és azt hiszik megjött apu. Pedig nem a plusz centikért vettem.
Majd este lövök egy képet aztán meglátjuk mennyire lesz vállalható, mennyire lehet majd látni rajta az erősségét.
[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Régóta gondolkodom valami nappali menetfeny jó lenne az sx4re, de ami itthon igazan jó lenne az méregdrága
Alin latok alternatívákat, de azokat nem tudom mennyire megbízhatóak és főként tutti nincs benne CE jelzés.
Azt se tudom mennyire foglalkoznak azzal, hogy nincs CE jelölés.
Esetleg tudok mondani használható alternatívát?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest