- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Vitarát. Az évjárat 2004es lenne. Próbálok információk gyűjteni, de nem sok sikerrel jártam.
Milyen a terepjáró képessége? Milyen magas a hasmagassága? Vadászati célból venném és fontos, hogy elmejen a sárban és a traktor nyomokban. Jelenleg egy Nivával küzdök, de meguntam. Kiemelni lehet a Vitarát?Válaszokat előre is köszönöm!
-
MurdR
veterán
Sziasztok. Tudnátok segíteni, hogy egy öreg Swiftbe milyen akkut vegyek? 1.3-as, 98as évjárat. Felénk elég hidegek szoktak lenni, tehát nem feltétlenül a legolcsóbb megoldás érdekelne, az üzembiztosság a lényeg.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
gerii
addikt
Na én leszek az embered, volt Samurai-om
Terepjárók minőségi sorrendben: 1. Samurai - 2. Jimny - 3.VitaraNiva képességeket a Samurai tud egyedül, azt alakítgathatod is, rugó híd fölé emelése, stb. A Jimny az utóda, azt is lehet még faragni, de ott már nem olyan jók a képességek (illetve ki mennyire sajnálja csapatni a sárban).
A Vitara is használatos erdész körökben, de a közelébe sem megy egy Samu/Jimny-nek.Komoly infókat, és szakértőket itt találsz, jó kis közösség.
Ha majd linkelsz gépeket tudok véleményt mondani (bár alapszabály, hogy terepjárónál vezetni kell, mert csak akkor derül ki hogy megvehető-e.)Mennyit szánnál rá?
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
negroo, Tigi: Köszönöm!! Még olyan kérdésem lenne futóművel kapcsolatba, hogy trapézgömbfejet lehet - e külön cserélni, vagy komplett lengőkart kell... Lenne külön is gömbfej úgy látom, de nem tudom hogy ki lehet - e otthon préselni... Nagyon kopog már a jobb eleje... Teljesen ki van a gömbfej...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
MurdR
veterán
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
CoolBoy323
nagyúr
Az normalis, ha beinditom az autot (jeg hideg motor) ugy h kuplung be van nyomva, es amikor leveszem a labam a kuplungrol akkor a fordulat visszaesik 1-2 tizeddel? Megy ugye az auto szivato... Meleg motornal nem vettem eszre, majd megnezem kesobb...
-
nagyúr
válasz CoolBoy323 #27268 üzenetére
Asszem nalam is igy van, szerintem normális.
-
gerii
addikt
Ültem az új Balenoban, hát ez sem lesz a következő autóm, a legalacsonyabb üléspozícióban is szemmagasságban volt a szélvédő teteje. (Beülésnél max-on volt az ülés, konkrétan a kalaptartót néztem, mondom WTF? )
-
domojko
senior tag
Normális
-
pjen
félisten
A váltóban is össze kell törni a hideg olajat.
-
CoolBoy323
nagyúr
Koszi, megnyugodtam
-
-
TommyNagz
senior tag
Sziasztok Urak! Megbizhato szerelore vagy szervizre lenne szuksegem, Budapesten belul. 2001es swift a gepezet, futes meleg motornal is epp hogy langyos, es a bal elso kilincs belulrol szetment. Elore is koszonom a tippeket, ajanlasokat!
encapsulation dot1q
-
roberto211
őstag
A SZUZUKI!
K*rvha élet, ha magyar lesz a corsa lehet én is lecserélem valami swiftre megint. Szeretem ezt is, de mit tudom én.... Valahogy hiányérzetet érzek ha nincs suzuki a tulajdonomban.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
nagyúr
-
tomi5244
őstag
válasz roberto211 #27286 üzenetére
Én egy 4 ezer fős kis településen élek, de egy év alatt majdnem 10 vitara tulaj lett (amiről tudok)... durva.
-
Motion_Blur
félisten
válasz roberto211 #27286 üzenetére
Megy a nagy sírás hogy milyen szegény ez az ország... aztán kb. minden nap látok a környéken zsír új, N-es rendszámú autót. Ez a 25%-os növekedés elég brutális szám. De látom is az utakon.
Vitarákat úgy viszik mint a cukrot és nem a fapadot... ahol 4-5 misit kicsengetnek egy új autóra, ott már ne sírjon senki hogy mindjárt éhenhalunk...
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Levegőszűrőt amúgy ha nem koszos (vagy ha igen akkor átfújatom), kell állandóan cserélgetni? Mert én minden évben kicserélem, csak azt nem tudom hogy minek
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #27290 üzenetére
En ki szoktam cserelni minden olajcserenel Pollent evente 2x.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Légszűrőt szerintem igen, benyaszűrőt lehet halogatni picit meg talán talán olajszűrőt hogy ha 8ezrenként cseréled vagy 10 tehát nincs bennt olyan sok időt a mociba..
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
dnelb
veterán
elvileg 3 év / 45k km, én minden 2. olajcserenel szoktam.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Köszi, akkor cserélem továbbra is, csak kíváncsi voltam de akkor a gyári előírás se 15e km/ 1 év
Most lesz majd olajcsere, ~ 14e km után. Kivárom majdnem a 15e-t, ha már aranyárba ment bele a Sustina. Most is az megy majd bele, de 5W30 helyett 5W40.
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #27295 üzenetére
En pont most gondolkodok, hogy 5w40-rol atalljak 5w30-ra szinten sustina. (Nalam 10k utan cserelodik minden)
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz tboy93 #27296 üzenetére
Én az olajfogyásból arra következtetek hogy a melegoldali már híg a motornak. Bár valszeg tök normális hogy 13-14e km alatt a nívópálca min és max jele között kb. 1/3-ad úton van a szint. De eddig még ennyit se evett, pedig 5W30 volt eddig is adva neki, de ugye a Sustina magasan a leghígabb 5W30-as olaj. Nagy gond nem lehet szerintem, amig nem 10W-vel kezdődik a történet olyan meg úgyse lesz soha...
Olajszűrőből csak gyárit veszek már, múltkor is szar volt a Mann, másodszorra nem volt méretpontos.
hány km van az autódba? én most értem el a 175e-t
mod: céges autóm most írta ki hogy service, megnéztem a füzetét, 30e km-el (és másfél évvel) ezelőtt volt benne olaj cserélve, 1.5 dCi 120 ló - Nissan
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #27297 üzenetére
171-172, nem emlekszem pontosan.
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #27297 üzenetére
Dizelnek amugy biztos jot tesz a 30k-s periodus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest