- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
''Akkor az egyetlen megoldás, hogy partition magic-el(vagy valami hasonlóval) átméretezem az adott partíciót, és oda telepítem?'' Ha több partíció is van a lemezeden, akkor mázlid van, mert mondjuk az utolsó part. tartalmát egy előrébb lévő part.-ra teszed ideiglenesen, majd törlöd az utolsó part. -ot. Ha ez kész, akkor hozd létre újra, de hagyj 2-3(felső korlát nincs
) Giga helyet szabadon.
''Szerettem volna elkerülni ezt a megoldást, mert azt halottam, hogy adatvesztéssel járhat.'' Legyen tiszta a rendszer amennyire lehet(fölösleges progik-> exit), + ne menjen el az áram(UPS jól jöhet
)+ Az átméretező progi támogassa az aktuális Win -t rendesen. Ha ez így megvan, akkor nem szabadna elvesznie semminek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Giga helyet szabadon.
)+ Az átméretező progi támogassa az aktuális Win -t rendesen. Ha ez így megvan, akkor nem szabadna elvesznie semminek.