Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidude
csendes tag
válasz
sszever
üzenetére
A replikátort menet közben üzemeled be, vagy amikor le van kapcsolva a gép (vagy legalább az X)?
Egyébként fura, mert emlékeim szerint a replikátor nem hoz be új videó kártyát (csak még egy képernyő lehetőségét), így nem értem pontosan mi a baja.
Már akkor elszáll amikor rádugod, vagy csak akkor, amikor megpróbálod kiterjeszteni a képernyőt a 2. monitorra? -
kidude
csendes tag
válasz
sszever
üzenetére
Már hogyne volna? Gondolom beryt használsz. Mondjuk szerinem ne Aquamarine-t, hanem az Emerald-ot haszáld hozzá. (Az Aquamarine még túl alfa
)
Az Emerald managerében (vagy hogy hívják a konfiguráló alkalmazását) be tudod állítani ezt a bal felső sarkas dolgot. Amitől én eleinte idegbajt kaptam, de már kezdem megszokni. -
kidude
csendes tag
válasz
sszever
üzenetére
hmmm most látom hossszú egy cseppet régen kérdezett... na de jobb későn mint a sánta kutyát
Sszever azt próbáltad, hogy visszateszed a sax futtatása előtti xorg.conf-ot?
Emlékeim szerint itt van: /etc/X11/xorg.conf.*sax*
Vagy azt, amit az installálás idején készült?
Ez tuti itt van: /etc/X11/xorg.conf.install
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Pánik a memóriapiacon
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Philips LCD és LED TV-k
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)