Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
robooster
csendes tag
Modprob az van , és bővebben, a hogyannal pl.? Mert a modulokat beolvassa és még sem megy. Csak azt még nem értem, ha van rtl2832.ko akor miért használja az rtl2830.ko drivert és tuner driver is van az e4000 és még sok társa *.ko és mégsem jó! Nem birom üzembe állitani. help please!!!!
-
robooster
csendes tag
Hello mindenki! Nekem az lenne a kérdésem, hogy van 1 dvb-t karim rtl2832u és suse linux 12.3, amikor csatlakoztatom az eszközt beolvas mindenféle modulokat, visszont a dev könyvtárban nem jelenik meg dvb eszköz és a kaffeine sem látja.Viszont a yastban sem tudom a tvkártya menü allatt hozzáadni, mert nincs ilyen tipus a listában. Tudna nekem segiteni valaki ebben? a beolvasott modulok-

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Indul a ChatGPT Health
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- PC játékok egyben
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A dmesg most már több hibát is kiir.