Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
Új hozzászólás Aktív témák
-
robooster
csendes tag
Modprob az van , és bővebben, a hogyannal pl.? Mert a modulokat beolvassa és még sem megy. Csak azt még nem értem, ha van rtl2832.ko akor miért használja az rtl2830.ko drivert és tuner driver is van az e4000 és még sok társa *.ko és mégsem jó! Nem birom üzembe állitani. help please!!!!
-
robooster
csendes tag
Hello mindenki! Nekem az lenne a kérdésem, hogy van 1 dvb-t karim rtl2832u és suse linux 12.3, amikor csatlakoztatom az eszközt beolvas mindenféle modulokat, visszont a dev könyvtárban nem jelenik meg dvb eszköz és a kaffeine sem látja.Viszont a yastban sem tudom a tvkártya menü allatt hozzáadni, mert nincs ilyen tipus a listában. Tudna nekem segiteni valaki ebben? a beolvasott modulok-

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4569, 100% AKKSI
- Honor Magic V3
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A dmesg most már több hibát is kiir.