- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Bluetooth hangszórók
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
venember83 #2382 üzenetére
Ismerős helyzet. Amit szoktam mondani, hogy 300eFt-os IP kamerákat szereltünk, amik csak OSD-n keresztül vezérelhetőek, az meg csak és kizárólag IE6-on megy...
Ha marad hely a gépen, szerintem tegyél fel egy OpenSusét. Nagy királyság, mikor a wines, legfeljebb aerohoz szokott kollégák meglátják a beállított compiz effektek hatását.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
venember83 #2380 üzenetére
XP Home? Are u sure?
Véletlen nem 0x0000007B volt a hibaüzi? Attól nem fog meghalni a win telepítő, hogy Linux van a gépen. Attól viszont igen, hogy 10 éves, régen elavult operációs rendszer, és fogalma sincs a laptopodban lévő Sata vezérlőről. (ahci kikapcs a telepítésre, vagy beintegrálod a sata driveredet az XP-be. Bár akkor már inkább win7-et tegyél, azzal kevesebb a szopás, és nem 10 éves)
Egyébként szerintem adj egy lehetőséget az OpenSusénak, megéri.
mezis: talán a firmware-t kell még betölteni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest