Hirdetés
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
válasz
zLegolas
üzenetére
Na, végre. Köszi, végre vmi használható hozzászólás.
Igen, próbáltam. De az nálam úgy néz ki, hogy Utilites/Language/Country & Region.
Igen, Eval. Tudomásom szerint pont a Live való az ismerkedésre. Most akkor pontosan mi is a különbség a két verzió között ? Én úgy tudtam, hogy a Live az csak az optikai meghajtóról bootolható, de nem telepíthető OS. Az Eval pedig ennek az installálható változata, egy kvázi teljes értékű OS.
A teljes verziónak mi a kódneve ? Mondjuk nem szeretnék 5 CD-vel szórakozni, ezért kértem a barátomat, h. DVD-t töltsön le DC-ről. A www.linuxcd.hu oldalról pontosan melyiket kéne beszereznem, hogy egy használható, vagyis magyarul is használható install rendszert kapjak ? -
p3l3nk4
csendes tag
válasz
zLegolas
üzenetére
Vazeg nem mondod.Nekem is az eval dvd van meg a novell.com ról szedtem le.Akkor ez a baj?
Augy most már biztos vagyok benne hogy a driverrel kell ügyködni.
Mert a gnome -mal lazán fut 24 bit ben(gondolom normálisabban állítja be a frissítést vagy mit tom én)
Csak az a bajom hogy nemtudom hogy kell 32bites konzolra váltani mert csak abban tudom telepíteni a legujjab drivert. +Hogy tudom leszedni a YOU álltal felrakott drivert?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest