Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
őstag
válasz
Ablakos
üzenetére
Ugye erről a fájlról van szó: openSUSE-Tumbleweed-DVD-x86_64-Snapshot20260207-Media.iso
Letöltöttem a Ventoyt, megcsináltam a pendrive-ot, letöltöttem ezt az ISO-t, bemásoltam a Ventoy mappába, elsőre bebootolt vele legacy és UEFI módban, és normal és grub2 módban is. Utána átdugtam a laptopomba, abban is elsőre bootolt, UEFI és legacy módban is.
Szerintem:
- töltsd le a Ventoy legfrisebb verzióját, és csináld meg újra a pendrive-ot (csak előtte mentsd le róla a lemezképeket, ha vannak)
- próbáld meg másik pendrive-val
- töltsd le újra az ISO-t, és utána ellenőrizd a cheksumját. -
urandom0
őstag
válasz
Ablakos
üzenetére
Jót töltöttél le, a kérdés, hogy milyen programmal írtad ki, és hogyan.
Én Linux alatt mindig dd-vel írom ki, soha nem szokott gond lenni vele. Windows alatt Rufus-szal, ott pedig arra kell figyelni, hogy dd módban írja ki, ne ISO módban.Esetleg próbáld meg átállítani a boot módot BIOS-ról UEFI-re, vagy fordítva. Illetve az is lehet, hogy csak várnod kellene mondjuk egy-másfél percet, és bebootolna. Néhány gépen belefutottam már ilyenbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- Xbox One / Xbox Series játékok
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest