Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ablakos
üzenetére
Ugye erről a fájlról van szó: openSUSE-Tumbleweed-DVD-x86_64-Snapshot20260207-Media.iso
Letöltöttem a Ventoyt, megcsináltam a pendrive-ot, letöltöttem ezt az ISO-t, bemásoltam a Ventoy mappába, elsőre bebootolt vele legacy és UEFI módban, és normal és grub2 módban is. Utána átdugtam a laptopomba, abban is elsőre bootolt, UEFI és legacy módban is.
Szerintem:
- töltsd le a Ventoy legfrisebb verzióját, és csináld meg újra a pendrive-ot (csak előtte mentsd le róla a lemezképeket, ha vannak)
- próbáld meg másik pendrive-val
- töltsd le újra az ISO-t, és utána ellenőrizd a cheksumját. -
válasz
Ablakos
üzenetére
Jót töltöttél le, a kérdés, hogy milyen programmal írtad ki, és hogyan.
Én Linux alatt mindig dd-vel írom ki, soha nem szokott gond lenni vele. Windows alatt Rufus-szal, ott pedig arra kell figyelni, hogy dd módban írja ki, ne ISO módban.Esetleg próbáld meg átállítani a boot módot BIOS-ról UEFI-re, vagy fordítva. Illetve az is lehet, hogy csak várnod kellene mondjuk egy-másfél percet, és bebootolna. Néhány gépen belefutottam már ilyenbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest