- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- RAM topik
- Házimozi haladó szinten
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akármilyen rendszert is telepítesz, BTRFS-t használj, a Snapper legyen fent, és a boot managered tudjon bootolni snapshotról. Így, ha beüt a krach, akkor is vissza tudsz bootolni korábbi snapshotról.
Ha esetleg nyitott vagy az immutable rendszerek felé, tudom ajánlani az Aeon-t: Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
Bár ez még csak RC3, úgyhogy azért vannak még benne bugok.
De a Tumbleweed csomagjaira épül, és immutable.Illetve ajánlom, hogy akármilyen disztró esetén is, csomagtelepítés helyett használj flatpakot, és/vagy Distroboxot, így az alkalmazásaid nem keverednek a rendszer csomagjaival. Ezzel tudod biztosítani, hogy ha letörölsz egy alkalmazást, semmiképp se vigyen magával rendszercsomagot, illetve a rendszered gyári vagy közel gyári állapotban tudod tartani, ez megint ad némi plusz stabilitást.
Én Tumbleweedet mostanában nem használok, minden PC-men Aeon van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest