- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
afgk2012 #2944 üzenetére
Per pillanat nem ülök KDE előtt, de a "tálcán" (paneltálca, vagy mi a rendes neve, nem tudom fejből) nyomsz egy jobb gombot, és ott lesz olyan, hogy lezár / felnyit, vagy ennek megfelelő szöveg. Ha le volt zárva, akkor felnyitod, az után megnyomod az oldalán lévő kis gombot, felnyílik egy 3-4 centi magasra, és ott tudod kiszedni a widegeteket, kijelzőket, újabb tálcát, plazmoidokat, mindent, onnan tudod kitenni a neked tetsző helyre.
Aztán ha végeztél, akkor ezt becsukod, a tálcát meg visszazárod.Itt van egy videó, hogy hogyan is van ez: [link]
A 2.-ra azt tudom mondani, hogy a Novell rendszerén keresztül tudsz neked megfelelő csomagokból opensuse telepítőt készíteni (bár nem triviális), aztán azt meg valamivel biztosan ki tudod írni live módban.
Egyébként azt sem tartom kizártnak, hogy van erre célprogram, ami megcsinálja a telepített rendszeredből is a live képet. Utána kellene guglizni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged