- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
Szia!
Bocsi, de látom te is szórakozol a DVB-T-val.
Én is ebben a cipőben járkálok, egy Alcor USB Duo-t használok notihoz, annyit sikerült elérnem, hogy van hang minden csatornán, viszont a kép az folyton szét esik. Sokan rögtön rá vágnák, hogy gyenge a vétel, de nem, mert w7 alatt szép tiszta a kép és akadás mentes a HD m1 is. Én a VLC-vel tudtam egyedül boldogulni.
A lemez amit adtak hozzá azon wines TotalMedia 3.5 van, ezzel is próbálkoztam wine alatt, de itt érdekes nem hozza a tv progit, amit nem értek.
Tegnap találtam egy másik windows-os progit (Homesys), de ezt sehogy sem akarta a wine megenni.Linuxos progik közül a Koffein-t és a Me-TV-t próbáltam ezeknél szép a kép nem esik szét, de itt meg nincs hang.
-
svili
tag
Nálam 12.1 rgy Lenovo laptopon liveCD-ről kitűnően működik. Semmi probléma nem volt a wlan csatlakozással, rögtön megtalálta a hálózatot, a jelszó beírása után már "élt" is a kapcsolat.. Telepíteni is fogom a Windows 7 mellé.
Más: bár kipróbáltam több programot is - unetbootin, yumi - nem tudtam olyan bootalható pendrive-et készíteni, amelyről futtatható lenne a 12.1. A yumi-nál felajánlja az előző verziót, de a 12.1-et nem..:-( Előre is köszönöm a degítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest