Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
Szia!
Bocsi, de látom te is szórakozol a DVB-T-val.
Én is ebben a cipőben járkálok, egy Alcor USB Duo-t használok notihoz, annyit sikerült elérnem, hogy van hang minden csatornán, viszont a kép az folyton szét esik. Sokan rögtön rá vágnák, hogy gyenge a vétel, de nem, mert w7 alatt szép tiszta a kép és akadás mentes a HD m1 is. Én a VLC-vel tudtam egyedül boldogulni.
A lemez amit adtak hozzá azon wines TotalMedia 3.5 van, ezzel is próbálkoztam wine alatt, de itt érdekes nem hozza a tv progit, amit nem értek.
Tegnap találtam egy másik windows-os progit (Homesys), de ezt sehogy sem akarta a wine megenni.Linuxos progik közül a Koffein-t és a Me-TV-t próbáltam ezeknél szép a kép nem esik szét, de itt meg nincs hang.
-
svili
tag
Nálam 12.1 rgy Lenovo laptopon liveCD-ről kitűnően működik. Semmi probléma nem volt a wlan csatlakozással, rögtön megtalálta a hálózatot, a jelszó beírása után már "élt" is a kapcsolat.. Telepíteni is fogom a Windows 7 mellé.
Más: bár kipróbáltam több programot is - unetbootin, yumi - nem tudtam olyan bootalható pendrive-et készíteni, amelyről futtatható lenne a 12.1. A yumi-nál felajánlja az előző verziót, de a 12.1-et nem..:-( Előre is köszönöm a degítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Magisk
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Linux Mint
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest