Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Célegyenesben a Yettel TV
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Én is kapkodva írtam és nem fejeztem be illetve jól ki magam

A jelszót a GNOME Keyring kéri akkor valószínűleg. Nem tudom, hogy jó vettem-e ki a szavaidból...egyszer kéri csak a jelszót amikor kapcsolódik a hálózathoz?
A GNOME Keyring védi az ftp connections, email password logins, wireless network authentication jelszavait. Ez egy jó dolog én is használom KDE alatt a megfelelőjét.
Persze ha azt akarod, hogy ne legyenek titkosítva ezek a jelszavaid meg lehet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest