Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Nos eddig nem volt időm elmélyedni benne, de most hozzáfogtam. A helyzet az, hogy eddig semmi nem használt. Ezek a lejátszó programok vannak feltelepítve, már alap programokként: Totem, Banshee 1.0, illetve Real Player 10.0. Ezen lejátszók beállításaiban nem találtam sehol az említett opciót, és ezek egyike sem játszik le semmilyen zeneszámot. Ezenkívül az interneten található videóknak sincs hangja. Egyáltalán nincs semmilyen hang.
Némely rendszerindításnál, a tálcán található kis hangszóró azt jelzi, hogy le van némítva, viszont az aktiválása sem hoz eredményt.

p.s.:
Ja, és a vezérlőközpont/hang-nál átállítottam mindent ALSA-ra, de ez nem hozott eredményt. Vannak még ezen kívül más opciók is:
- Nvidia CK804
- Nvidia CK804 MIC ADC
- OSS Nyilt hangrendszer
- Pulseaudio hangkiszolgáló
- Teszthang
- CsendEzekből az Nvidia CK804-et próbáltam még ki, illetve a "PA"-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest