Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Hosszú válasz:
Szuzét annyira nem ismerem, de többnyire a támogatásban van különbség. (RedHatéknál pl így van. Meglepődnél milyen rövid a különbség listája a RHEL 5 és FC6 között ami a szoftvereket illeti
) Vagy épp egy-két fizetős progi is belekerül. (Mandrivájék ha jól tudom adnak cedegát meg krosszóver offiszt a fizetős verzióhoz.)
Tehát otthonra, iskolába, vagy kissebb irodába megteszi a open verzió. De egy bankba már nem. Mivel ott fél óra leállás is milliókba kerülhet. Egyszeri felhasználóknak meg itt vannak a fórumok. Vagyis a legtöbb esetben a szakmai támogatásért fizetsz, a szoftver az olcsó.
De itt részletes felvilágosítást találsz: [link]
Azt nem tudom milyen korlátozásokkal használhatod ingyen. Miért is kellene? ha van OpenSuSE?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (FOGLALVA)
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Vagy épp egy-két fizetős progi is belekerül. (Mandrivájék ha jól tudom adnak cedegát meg krosszóver offiszt a fizetős verzióhoz.)