- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Hosszú válasz:
Szuzét annyira nem ismerem, de többnyire a támogatásban van különbség. (RedHatéknál pl így van. Meglepődnél milyen rövid a különbség listája a RHEL 5 és FC6 között ami a szoftvereket illeti
) Vagy épp egy-két fizetős progi is belekerül. (Mandrivájék ha jól tudom adnak cedegát meg krosszóver offiszt a fizetős verzióhoz.)
Tehát otthonra, iskolába, vagy kissebb irodába megteszi a open verzió. De egy bankba már nem. Mivel ott fél óra leállás is milliókba kerülhet. Egyszeri felhasználóknak meg itt vannak a fórumok. Vagyis a legtöbb esetben a szakmai támogatásért fizetsz, a szoftver az olcsó.
De itt részletes felvilágosítást találsz: [link]
Azt nem tudom milyen korlátozásokkal használhatod ingyen. Miért is kellene? ha van OpenSuSE?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Vagy épp egy-két fizetős progi is belekerül. (Mandrivájék ha jól tudom adnak cedegát meg krosszóver offiszt a fizetős verzióhoz.)