Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gamepad
- Bluetooth hangszórók
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gao182
tag
MoneyM: Mit attam, 4.2 vel tölt, de haggyad had töltögessen valszeg lesz gyorsabb is. ha meg nem akkor legyél türelmes, megjegyzem hogy ha akkor elkezded tölteni, amikor először attam a linket, akkor már kb 15 ször lejött volna. ha meg ez nem jó akkor próbálkozz a DC++ al... ajánlom a strong DC-t
Gambit: Ha van még kérdés, fordulj hozzám bizalommal, amúgy nem vagyok otthon linuxban, de ha meg tudom válaszolni, akkor megigérem hogy meg lesz válaszolva, ha meg nem akkor úgyis annyi időm van mint a szemét, majd jól utánanézek
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest