Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Aktív témák
-
DonLeo
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
hát ez az ki tudja mit adnak itt még hozzá, vagy gondolj bele egy kicsit keletebbre :DDD , na mindegy...
és azok az anyagok amiket te is írtál (hogy pl kivonja a kalciumot a testből stb) azok más üditőkben is vannak? pl grapefruit lé (olympus-os), sprite, canada dry, esetleg fanta citrom-bodza? -
DonLeo
senior tag
Na pont a bébiétellel volt nemrég (kb talán fél éve) vmi botrány (igaz, hogy vhol külföldön), hogy abszolút káros volt és be is tiltották stb stb, és pont azt is vmelyik nagyobb gyártó forgalmazta egy másik márkanévvel vmelyik elmaradottabb országban...
Ha valaki emlékszik rá majd úgyis leírja, hogy volt. :) -
DonLeo
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
biztos vagy benne, hogy növényi alapanyag? hát nem tudom, van ennyi növény a Földön amennyi kóla fogy? meg aztán vannak ezek a gép kólák amiket bárokban, itt-ott mérnek ki, azok meg vmi szörp-sűrítményből szódázzák fel, na abban szted mennyi az ''eredeti''/növényi alapanyag? :DDD
Meg aztán nem tudom, hogy amit itt palackoznak ahhoz biztos amcsiból vagy valahonnan külföldről hozzák a növényi alapanyagot ugye? bár mondjuk, hogy igen, akkor is hozzápakolnak egy csomó ''mérget''.
[Szerkesztve] -
DonLeo
senior tag
-
DonLeo
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
olyat is hallottam régebben, hogy valakinek meg kellett műteni a térdét, mert lerakódott benne a kóladió mittudoménmicsodája, bár nem tudom, hogy a mai kóla ugyanaz-e mint régen, de mindegy, mert egyik sem egészséges az tuti, és ez a lényeg (szerencsére nekem nem is ízlik :D )
-
DonLeo
senior tag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
jé, a kólában tényleg nincs semmi egészségtelen a cukron kívül :DDD :DD :C
Loha: majd ha a feleséged terhes lesz (ha még nem volt ilyen eset) akkor sok kólát fogsz itatni vele?
Vagy a gyerekedet rászoktatod majd a kólára?
[Szerkesztve] -
DonLeo
senior tag
miért szerinted melyik gyógyszernek nincs mellékhatása? némelyiknek elég komoly! csak ezt nem verik nagydobra.
osztálytársnőm ''anyósa'' gyógyszerész és mesélt neki vmelyik gyógyszerről, hogy mennyire vörösvérsejt ölő, azóta nem szed be olyat, de már nem emlékszem melyik volt az, de elég elterjedt, általános, asszem algopirin, aspirin vagy talán maripen, de asszem inkább vmelyik az első kettőből, már nem emlékszem, de ha gondolod kérdezz meg egy orvost pl. -
DonLeo
senior tag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
kösz a kisegítést :P
-
DonLeo
senior tag
nyugi én is sok üdítőital iszok (sajnos), de pl este fogmosás után már csak ásványvizet, abból is csak a buborékosat a simát nem nagyon tudom meginni, nem ízlik, viszont a kóla az egyetlen amit nem innék meg, de nem akarlak lebeszélni róla, de szerintem olyan az íze mintha kátránylé lenne :DDD és érzem ahogy tapad a fogam tőle olyan gejj, de ezen tényleg kár lenne vitatkozni :P
-
DonLeo
senior tag
vagy még nem tudták bizonyítani, vagy nem is akarják, vagy majd xx év múlva jelentkezik a hatása, vagy nem is tudod, hogy attól van vmi bajod stb.
csernobil után is a gnóm embereket is rejtegették, meg hivatalosan nem csernobiltól voltak ugye betegek... de ezt tényleg egy sarkított PÉLDA CSAK! -
DonLeo
senior tag
én nem akarok semmit rájuk kenni, én is eszek havonta 2-3-szor ott mert ÍZLIK és néha kifejezetten azokra az ízekre vágyom, csak az a baj amikor azt hirdetik, hogy: EGÉSZSÉGES stb, pedig NEM, és ez átkúrás a palánkon ezerrel.
A kóláról meg annyit, ha te úgy gondolod, hogy nem egészségtelen, akkor igyál jóóó sokat, egészségedre... -
DonLeo
senior tag
Arra meg találjanak ki valamit :D ami nem olyan káros (nem csak a tartósítószerekre gondolok, hanem minden olyan E-s adalékanyagra ami KÁROS, de nagyon, lerakódik méreganyagként, salakanyagként, aztán ebből következik egy csómó minden, pl a rengeteg allergiás stb...
Nem igaz, hogy nem lehet valahogy helyettesíteni ezeket, csak ''lusták'' rá, meg így biztos jóval olcsóbb nekik, és sokkal többet kaszálnhatnak. -
-
DonLeo
senior tag
az a baj, hogy manapság már nem nagyon lehet kikerülni a mindenféle műkajákat, meg a sok E-xxxx, E-yxay -es tartósítószereket, van amire rá sem írják, hogy milyen E-s gányok vannak benne, de mindegy is mert szinte mindenben van már SAJNOS, az EU betilthatná ezeket a sz@r E-s adalékokat, vagy legalábbis korlátozhatná.
-
DonLeo
senior tag
a kóla??? milyen szabványnak felel meg? ne csináld már, az a legegészségtelenebb ital, ami még nem számít méregnek!
Bár az igaz, hogy a legtöbb helyen vizezik is, de ezek ''gépi'' kólák vmi szörpsűrítményből előállított, tehát nem olyan mint az üveges, palackos, bár az sem jobb ezen a téren. A mekis kólában egyedül a jég ami nem káros az egészségre, amiből viszont 1/3-ig rakják! ''igyunk jó drágán vizet'' :DD
[Szerkesztve] -
DonLeo
senior tag
Ott szerintem a szendvicsek is nagyobbak.
Azt hallottam, hogy az usa-ban elég ''szutyok'' helynek számít a meki, inkább a csóróbbak járnak oda, wc-ben eldobott drogos tűk, szóval képzelhetitek milyen emberek (is) járnak oda.
Szóval ott abszolút nem számít olyan ''menő'' helynek mint itt, bár inkább itt is régen volt nagyobb szám, főleg az árai miatt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest