Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
markknight #7 üzenetére
Nem ezért.
-
markknight
veterán
válasz
Döglött Róka #6 üzenetére
Azért, hogy felhívjam a figyelmed és kommentelésre késztesselek, ergo kalóriát égess el, ami amúgy is jól jön vacsora után. Megérte? Igen.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
markknight #5 üzenetére
Én kérdezem tőled, ha béna vagy az SF-hez (teszt alatti kommented), nem tetszik a franchise, akkor miért vekengsz azon hogy hány pontot kap?
-
markknight
veterán
Nem lehet, hogy a komment írója mostanra gondolt? És nem Krisztus előtti időszakokra?
Egyébként ha már értetlenkedsz és sületlenségnek nevezed a másik írását, megkérdezném, hogy mi az, hogy kemény 75 ponton áll? Az mit takar? Hol? Meg mi köze van az első értékeléseknek ahhoz, hogy 7 év után miként áll 75 ponton a SFV?
De kedves voltam, utánanéztem neked és kiderült, hogy te a metacriticre gondoltál.. Kukáztam egy 2016 februári adatot, hogy akkor hogyan állt a játék: [link]
Még Gamepod is 85 pontot adott rá régebben. A viszonyítás miatt a mostani listából megnéztem oldalt, de ezek vagy nem léteztek akkor vagy nem tesztelték a Street Fighter V-t.
A godiasgeek mondjuk kemény 9 pontot adott a 10-ből, de ha rápillantok a waybackes linkre akkor jól látható, hogy 40 értékelésből durván 5 oldal volt kik 75 pont alatt adtak a játékra, majd jött négy értékelés ami 75 vagy feletti pontot. 12 site adott 9-essel kezdődő értéket majd 18 volt aki 80 vagy felette.
Én kérdezem tőled, hogy ha érdekel a téma de ennek ellenére sem értesz hozzá, akkor miért kommentelsz sületlenséget?
-
Sefneni
őstag
Wow, micsoda pontszámok.
-
Wellin9
tag
válasz
markknight #2 üzenetére
Jaja, egyetértek. Annyira elfogultak az SF-el, hogy az 5, kemény 75 ponton áll. Nem értem, ha valaki nem ért hozzá és nem is érdekli a téma, akkor miért kommentel sületlenségeket
-
markknight
veterán
Azért gondolom itt is befigyel az, hogy mekkora története van ennek a szériának. Full elfogult a sajtó ezekkel a japán játékokkal.. Mondjuk mindig is az volt
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A verekedős széria következő részének premierje alig két nap múlva várható.
- Projektor topic
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- DOOM - The Dark Ages
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest