Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amazon Fire TV stick/box
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
Hát eddig olyan 4-5 játékot kezdtem el, de gazdaságilag valahol mindig elrontom. Warcat tanácsát megfogadva a legutóbbi már sokkal jobban sikerült de még mindig elég instabil volt a gazdaságom illetve pechem is volt. Eddig mindig a szomszédom volt kb az egyetlen olyan birodalom amire velem egyenértékű haderőt mond a rendszer. Többiek mind "pathetic"-ek de hozzájuk meg nem jutok el mert útban van ez a velem szinten lévő birodalom.
hétvégén ha szakdogámmal időben végzek kezdek egy újabbat hátha 
Neked/nektek, ha sectort csináltok, szépen fejlesztgeti az AI a koloniákat? Hiába van bepipálva, hogy a mezőket átalakíthatja ha pl olyan bolygó van a sectorban amit én nem fejlesztettem előtte manuálisan fel akkor ő se nyúl hozzá és minden pop az épületmentes mezőn doglozik... Ha meg fel fejlesztettem de jön újabb szint az épletből nem upgradel. Ennek mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hétvégén ha szakdogámmal időben végzek kezdek egy újabbat hátha