Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kylesa
aktív tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Lesznek annál még sokkal cifrább platformer részek, nyugi.
Főleg, ha szeretnél mindent összegyűjtögetni a játékban. Tegnap már én is fogtam a fejem párszor. Amikor a sivatagban fel kell mászni ahhoz a villámozós bosshoz... Juj. Főleg, hogy amikor lezuhanok és meghalok (ami sokszor megtörtént), egy jó messzi táborba respawnol, mert közelebb nincs (és még az összes ellenfél is újraterem közben).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- !!ELADO!! New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition
- Nintendo Switch OLED-ek 64+256GB okos CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos üvegfóliás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Bontatlan ps4 controllerek
- Lenovo Legion Go S (Z2GO) 512GB + tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 11 Pro 256Gb
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Főleg, ha szeretnél mindent összegyűjtögetni a játékban. Tegnap már én is fogtam a fejem párszor. Amikor a sivatagban fel kell mászni ahhoz a villámozós bosshoz... Juj. Főleg, hogy amikor lezuhanok és meghalok (ami sokszor megtörtént), egy jó messzi táborba respawnol, mert közelebb nincs (és még az összes ellenfél is újraterem közben).