Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kylesa
aktív tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Lesznek annál még sokkal cifrább platformer részek, nyugi.
Főleg, ha szeretnél mindent összegyűjtögetni a játékban. Tegnap már én is fogtam a fejem párszor. Amikor a sivatagban fel kell mászni ahhoz a villámozós bosshoz... Juj. Főleg, hogy amikor lezuhanok és meghalok (ami sokszor megtörtént), egy jó messzi táborba respawnol, mert közelebb nincs (és még az összes ellenfél is újraterem közben).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox Elite 2 kontroller, Dobozában, Fehér Színben, Használt
- Xbox One/Series X lemezes játékok korrekt áron eladóak/10.000Ft felett ingyenes Foxpost
- Xbox One S All-Digital Edition 1TB + kontroller + doboz szép állapot, kipróbálható
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PS4 FAT 12.02 GoldHEN
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Főleg, ha szeretnél mindent összegyűjtögetni a játékban. Tegnap már én is fogtam a fejem párszor. Amikor a sivatagban fel kell mászni ahhoz a villámozós bosshoz... Juj. Főleg, hogy amikor lezuhanok és meghalok (ami sokszor megtörtént), egy jó messzi táborba respawnol, mert közelebb nincs (és még az összes ellenfél is újraterem közben).