Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Worang
csendes tag
Valaki cseréljen velem kérem valami kupont csak az achi miatt. Tök mindegy miaz. nekem -25% Might and Magic Clash of Heroes kuponom van érte. Vegyen fel kérem aki segítene. Köszönöm!
-
csaba951
veterán
Teljesen lehalt a csere funkció a Steam-en. Remek!
>Dota2-m elment egy Dirt3-ért. Picit nehéz szabadulni tőle értelmes játékért,
>mert már a fórumok tömve vannak vele.Viszont ez jó hír is, mert ezek szerint elfogadják csere alapként. Váltópénzként pedig a L4D 2-t, és a Portal 2-t.
-
lewton
csendes tag
Nekem Terraria kene 5 szenert meg szuperhasznos kuponokert, ha van valakinek.
-
scorpy02
aktív tag
Dota2-m elment egy Dirt3-ért. Picit nehéz szabadulni tőle értelmes játékért, mert már a fórumok tömve vannak vele.
-
maross
nagyúr
Jatekokra cserelnek 11 szenet, es a kovetkezo jatekokat:
Counter Strike: Source
EDGE
Flatout
Half life 2 episode 2
Left 4 Dead 1 GOTY
Orange Box (Half-Life 2, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life 2: Episode One, Portal, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2)
The Tiny Bang Story
Torchlight
TrineKilling floornak, sacred2-nek orulnek, de mas is johet, uzenj priviben.
-
GabN73
addikt
Ingyen elvihető egy -25% Valve kupon. Aláírásomban megtaláltok.
-
kisfer
aktív tag
Lenne 13 szenem, vmi olcsó játékra cserélném vagy ha veszel játékot adom érte.
33% valve kupon 1 szénért vihető. -
Franklin
addikt
50%-os Dirt 3 kupon eladó szénért, vagy egyéb ajánlatért (pl. TF2 cuccok). Kupon nem érdekel.
-
use_r
tag
Kérnék szépen egy szenet, hogy benne legyek holnap a kalapban. Pls.
-
zozyk
addikt
Valaki csere,szén kellene...
-
Alien83
senior tag
Nah én befejeztem a trade-elést meg játékvadászatot.
Ha utólsó nap valaki 3 kupont ad elvihet 1 kavicsot cserébe!
Valve kupon nem kell, max egy darab -50%-os lehet a 3 ból!
PÜ-ben!
Szén ahogy jön úgy tudom adni, ha jön még véletlen.DE HAVERJAIM ELSŐBBSÉGET ÉLVEZNEK, HA ŐK ADNAK KUPONT!!!
-
kisdudeEe
csendes tag
Üdv!
Egyik haverom Race07-et és Half Life 2-t adna Worms Reloaded-ért vagy Worms Ultimate Mayhemért.
Ez a steam ID-je, akit érdekel az ajánlat, vegye fel.
Ne írjatok PÜ-t nekem, nem én árulom a játékokat. -
SQX_Barto
addikt
Far Cry 2 Fortune's Edition-t vagy Worms Reloaded-et keresek rakat szénért.
Add me -
pecze
aktív tag
Dungeon Defenders four pack-ból két hely maradt, 730 Ft-ért vihető darabja
-
renji00
aktív tag
fölösleges kuponokat elfogadnék
légyszives írj ha adnál
-
Rabbitf_24
addikt
Ha vki meg tudja oldani, hogy egy külföldi ismerőse vagy rokona megvegye a Skyrimet (ami most akciós) és elküldje nekem giftként, annak szívesen kifizetném az árát.
Köszönöm.
-
edgR
őstag
lenne egy overlord complete packom cserebe ezert es ezert.
2eurot sporolhat, aki esetleg meg szerette volna venni az overlord cp-et. -
Utolsó 24 órára is érvényes (sőt emelek egy picit), 5-6€-s játékot veszek Fallout 3 GOTY-ért.
-
Chiller
őstag
Dota2-t szeretnék, van rá 35 szenem.
-
Alien83
senior tag
Sorry
Mindenkitől sorry, de több szenes cuccot nem tudok már, lejárt az idő és 0-án vagyok!
De minden egyes embernek nagyon köszönöm akikkel üzletelhettem!!!Full korekt mindenki, akivel cseréltem, és előre küldtem ha régebbi tag volt ha nem...nem vert át soha senki! RESPECT
találkozunk nyáron a nyári táborban!
UPDATE
LOL nincs még vége!!!!!!!!!!!!!! :????
-
csaba951
veterán
válasz
PunkZoli #1460 üzenetére
>50coalt adok a LaNoir ért, ha valakit érdekel
Kedvedért nyitottam egy topikot, hagy szórakozzunk!
[H] L.A. Noire: The Complete Edition [W] 15000 coalsA beváltási nyerési esélyt tekintve kb. 1200 szénért lenne kb. nullszaldós az üzlet.
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Mi ez a szenes játék, hol lehet elérni?
Már megvettem ma a Heroes VI-ot, de most találtam rá erre a topicra( eszembe se jutott hogy körülnézzek), létezik olyan funkció mint az android marketen hogy refound?
Lehetséges hogy be tudnám szerezni olcsóbban is a játékot? -
G@be22
tag
Skacok valakinek nincs véletlen meg a Bastion amit eltradelne velem?
-
Szajo
őstag
Valaki nem tudna EGYETLEN EGY darab szénnel megszánni? Vaalkit kérek odaadom érte az összes kuponom csak egyetlen szén kellene! Még 7 előtt!
-
PunkZoli
aktív tag
50coalt adok a LaNoir ért, ha valakit érdekel
-
Béééla
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1458 üzenetére
achikért is ugyanilyen kedvességgel dob
-
Sundesz
addikt
Valve Complete Pack 2011-emet cserélném Portal 2 + egyéb játékokra.
Amik érdekelnének: Splinter Cell Conviction, Dead Island, LA Noire, és még sokan mások.
Van sok kuponom is szénért vagy HL2-ért: [link]
-
$p@rr0w
őstag
az utolsó egy órában 90 szén becraftolásáért:
-25 valve
-33 valve
-dod source
-50 valve
-25 valve
-25 valve
-25 valve
-50 valve
-25 valve
-25 valve
-25 valve
-50 valve -
-
nepszter1
addikt
2XTerraria
Dino D-Day
RUSHcsere vagy akár kpért is eladom .
-
BloodyEddie
őstag
Left 4 Dead továbbra is cserélhető, Haunted Hells Reach érdekel elsősorban, de más játék is jöhet.
-
Sonja
nagyúr
A 37 kuponomat sikerült eladnom szénért!
-
Angelo69
senior tag
Renegade Ops-ot cserélnék értelmes játékra.
-
G@be22
tag
Még mindig keresi egy Left 4 Dead 2 a gazdáját.
Pl Bastion ?
-
Niczo
senior tag
Szerintem olyan nem is létezik. Amiket akcióztak már mind megvan, az újabb kiegeken meg semmi kedvezmény nem volt. Simbin játékokat egyébként is nagyon ritkán akcióznak - sajnos.
Race07-et a hivatalos honlapjukon megvetted 1,5ajróért?mr_b-nek itt is hálás köszönet a HL1-ért
netbookomon jöhet egy kis nosztalgia -
Eyesis
őstag
BUEK
"50% OFF Call of Duty: Black Ops" kupon kell valakinek steamre? -
mr_b
csendes tag
Half-Life 1 elajándékozva, szenek beváltva (eredmény Valve kuponok, micsoda meglepetés).
Mellesleg a haverok közül négyen toltunk összesen 50-60 achievementet, abból egyetlen játékként az említett HL1 jött ki. A szerencse forgandó.BÚÉK mindenkinek!
-
ruti
Közösségépítő
SIMBIN kiadói kuponnal azóta sem találkozott senki?
(vagy RACE játéksorozatossal?)
érdekel, szénért... -
Vasinger!
nagyúr
Most craftoltam össze 35 szenet. Lett belőle 5 kupon.
Valakinek kellenének?:
-
BalaNce87
addikt
Kell valakinek HL2+EP1?
Meg sok fos kupon...
-
Lunky88
tag
Amúgy azt honnan veszitek hogy már nem lehet játékot kapni craftolásból? Hivatalos forrás van hozzá?
-
maross
nagyúr
Meddig lehet steam achievementeket csinalni? holnap estig?
-
ruti
Közösségépítő
KUPONOKAT KERESEK:
>= 50% Ubisoft kupont (nem tudom, 75-össel találkozott vki egyáltalán?)
>= 50% THQ kupon
>= 50% Bohemia kupon (ha volt ilyen egyáltalán)
>= 50% Paradox kupon (ha volt ilyen egyáltalán)
66% CoD: MW vagy MW2 kuponha fenti kiadók egyes játékaira vonatkozik, azt is meghallgatom (pl. WiC, Op. Flashpoint, Frontlines, ARMA, Cities in M.)
JÁTÉKOT KERESEK:
Greed Corp (most 2,5 eur)mindezekért szénnel tudok fizetni, ajánlatokat priviben légyszi
-
Dreimus
senior tag
Sziasztok,
Keresek Greed Corp és SPAZ játékot és cserébe tudok adni L4D1 GOTY és Block that matter játékot.
Illetve kérdés hogy a szén meddig lehet össze craftolni (ma este 7ig vagy holnap este 7ig)?
-
Lunky88
tag
Sziasztok! 7db szenet cserélnék játékra. Privátban várok ajánlatokat!
-
BloodyEddie
őstag
Haunted Hells Reach van valakinek?
-
Zolás
addikt
-
morvaigaben
tag
BÚÉK!
Egybe vihető vagy 10-14 szénért
Vagy akár külön-külön, egyeztetve. -
Zolás
addikt
Van 11 szenem, egy Sanctumom, és egy Flatout1 játékom. Szerintetek tudok érte szerezni egy Portal2 vagy Dota2 játékot, vagy hagyjam a fenébe, és kraftoljam el a szenet?
-
baluka96
csendes tag
Csaló! Ne üzleteljetek vele!
-
Wolverine
félisten
Akkor ide is...
A Magicka egy trükkel könnyen teljesíthető: indíts egy új játékot és a tutorial után közvetlenül (ha végigcsináltad vagy átugrottad) ne menj ki a buliról, hanem menj le a zenekarhoz a sarokba. Először vizezz be mindenkit egy QQQQQ vagy Shift+QQQQQ varázslattal, utána egy Shift+RRRRR segítségével megfagyaszthatsz mindenkit; és itt nagyon gyorsnak kell lenned, és a Shift+RQ varázslattal gyorsan ki is végezhetsz mindenkit, aki megfagyott, mielőtt kiolvadnának. Ez 10 killt jelent az achi érdekében. Ha megvagy, akkor legyél öngyilkos (DDDDD és középső klikk), majd a respawnod után mehet megint elölről.
-
Na, kaptam L.A. Noire-t egy 5 eurós játékért.
-
Cooper911
senior tag
válasz
TazLeacher #1367 üzenetére
Vagy ha akkora mákod van mint nekem akkor egy portal 2-t.
Pont erre vágytam. 7 szénet craftoltam és pont az lett. JuhúúúEzen felbuzdulva:
Two worlds II 66%
Valve 33%
Valve 50%INGYEN VIHETŐ
Aki elöbb ir PM-et azé.
-
BloodyEddie
őstag
50 GTA4 complete
50 Audiosurf
50 GeminiRueKuponok vihetők olcsón, plusz van Valve is, már akit érdekel
-
Béééla
őstag
HL2 ep kettő olcsóba vihető, amíg nem gondolom meg magam és teszem próbára a szerencsém vele
-
Vasinger!
nagyúr
Innen ha kéne valakinek valami írjon.
A kuponokat nagyon olcsón adom, akár egybe is!
-
Źşë'
addikt
válasz
BloodyEddie #1405 üzenetére
értem, háát, mocskos pici az esély rá sajnos, mivel nem látunk bele de viszont ismerjük a valvét, tuti telerakta kuponokkal a csomagot... ezzel is boldog új évet kívánva nekünk... amúgy sztem elég nagy marketing fogás volt a játék és biztos vagyok benne hogy a többszörösét kapták vissza
-
use_r
tag
1 szénért 33% valve kupont adok!
Vagy csak valaki adjon 1 db szenet. -
Źşë'
addikt
bekraftoltam 56 szenet, eredmény:
- 3x 25% Valve
- 2x 33% Valve
- 2x 50% Valve
- 1db Portal 2mikor jöttek a redvás valve kuponok egyre inkább elkenődött képet vágtam, aztán hál isten bedobott egy Portal 2-t is
szerk.:
(#1396) BloodyEddie most már csak valve kuponok és játékok vannak, a többi elfogyott.... sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest