Hirdetés
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Én is inkább eltradeltem egy olcsóbb játékra az én cuccom, mert olyan dolgokat kínáltak érte, hogy sírva fakadtam. Kb mindenki MW3-at akar egy HL2-ért. Az, hogy fair ajánlat, nem létezik. hagytam a fenébe az egészet, megláttam egy engem érdeklő játékot, és elcseréltem érte. Igaz hogy buktam rajta, de ezt a részét meg le...rom.
A Dota2-vel üzletelőknek pedig üzenem, hogy ingyenes, mikrotranzakciós lesz a játék, tehát kb. akkora értéke van a cuccnak, mint a SuperMNC-nek. -
Zolás
addikt
válasz
Rabbitf_24 #3050 üzenetére
Megtaláltam, köszönöm. Elég rég kerestem rá, megmondom őszintén, ezért se lepődtem meg, hogy a Skyrim se elérhető.
Most matekozhatok, kell vagy nem kell -
Zolás
addikt
válasz
Rabbitf_24 #3048 üzenetére
Érdekes, nekem múltkor nem dobta ki, pedig kerestem.
-
Zolás
addikt
Cserélhető egy Torchlight játék. Kipróbáltam a demóját, és rájöttem, abszolút nem tetszik. Kuponokkal kíméljetek, csak játék mehet cserére.
-
Zolás
addikt
Binding of Isaaac 50%
Trials2 Second Edition 50%
Serious Sam HD: Second Encounter 50%
id Superpack 33%
Oddbox 50%
Poker Night at the Inventory 50%
Ares Extinction Agenda 50%
Lost Horizon 50%
THQ 50%
Valve 50% /3 25%/1
Csere-bere meg minden ilyesmi -
Zolás
addikt
Binding of Isaaac 50% /2
Trials2 Second Edition 50%
Serious Sam HD: Second Encounter 50%
id Superpack 33%
Oddbox 50%
Poker Night at the Inventory 50%
Ares Extinction Agenda 50%
Lost Horizon 50%
Valve 50% /3 25%/1
Csere-bere meg minden ilyesmi -
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
Sanctum és Flatout1 elcserélve- Portal 2
Van még pár szenem. Gondolom már fél fityinget se ér, elkraftoljam, vagy megtartsam?
-
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
Van 11 szenem, egy Sanctumom, és egy Flatout1 játékom. Szerintetek tudok érte szerezni egy Portal2 vagy Dota2 játékot, vagy hagyjam a fenébe, és kraftoljam el a szenet?
-
Zolás
addikt
Ha nyerek egy játékot, és átajándékozom valakinek, akkor aki kapja, annak rögtön beteszi játéknak, vagy beteszi neki is csomagnak, amit továbbadhat, vagy kinyithat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest