- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Jó lett, nekem a Dex-hez hasonlítás kicsit túlzás Van itthon Dex-es tablet, azért az egy igazi fapad launcher lényegében millió kötöttséggel, egyetlen előnye, hogy a touch-ra optimalizálták valamennyire, a KDE meg azért nem a 7 colra termett. Monitor nélkül instant kínzás, erre figyelmeztethetne mielőtt megnyitja az asztali módot.
Dokkolókat beta ágon kb. mindet megette eddig (2 fajta Dell, noname kínai type-c hub, volt egy Lenovo is kölcsönbe meg egy HP), szabvány függvénye a töltést elfogadja-e róla, itt csodára nem számítanék, mert nem feltétlen szoftveres gond (pl. a Galaxy Tab S6 is ugyan arra a dokkolóra picsog, hogy csak lassú töltés amire ez).
A HDMI kezelés a game módban vicces, totál elmászik a felbontás ott, de asztal nézetben jó. Már elmenti a monitor alapján az elrendezést is egy ideje, így tudja merre van a céges meg az itthoni kijelző. Még a hang kimenettel megtehetné ugyan ezt, az jelenleg kézzel kapcsolgatós.
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
szilasz007
aktív tag
Hát igen. Nem Scotty sugározta le az ajtóm elé és a GLS-es levélben is a házszámhoz írtak egy 0-t, szerkezteni nem lehetett, mert rossz a pin... de a lényeg a logisztika legalább ment.
A gép meg eddig tökéletes. Stable ágon MST-s monitoron keresztül két monitort gyorsabban felismert és kilőtt, mint a céges HP-n az Ubuntu.
Az Acer 12-1-es dockot ajánlom [link] . Tökéletes. HDMI-n, DP-n keresztül ment rajta minden, USB-s keresztül a billentyűzet is ment alapból. Persze van olcsóbb is, de ha két monitor egyidejű használata szempont....
Gyakorlatilag össze-vissza ment rendesen, kezelte a képernyő váltásokat.
1 cumi volt, miután visszaváltottam gaming módra, monitorra tette ki a képek kretén felbontásban. Ott egy hard reset kellett neki, hogy képes legyen használni a beépíttetett. Lehúzva-visszadugva utána minden sötét volt.Játékok terén azért sok minden megy, Nem vizsgált játékok terén bepróbáltam a P4Ultimaxot... ott a háttérben volt apró villódzás, de még így is játszható volt. Több más apróbb cím gond nélkül ment. Vicces látni, mikor írja alul a steam startup scriptet, hogy telepíti a DirectX-et és társait...
Profile szerkesztésbe 3x elakadtam, konkrétan beállt az egész, azt B-vel kellett visszaváltanom...
Szóval igen. Ehhez azért el kell a PC-s mentalitás, a bütykölés vágya, meg az hogy elfogadd, itt-ott nyers. Másott meg a vezérlés séma beállítása fog szórakoztatni.
Ez jóval többre képes és jóval többet is tud, mint egy Nintendo Switch...
-
őstag
Szerintem nyugi, még 1-2 nap amíg a magyar GLS megkapja.
Nekem a március 15. ünnepek miatt hétfő->következő szerda alatt ért ide.Más:
Utolsó beta verzió javította az el nem induló játékok hibáit. Wicther 3 medium-high szalad szépen, 3-4 óra játékidővel 30 FPS lockon.
Már csak a dokkolós kijelző kezelést kell rendbe rakni, aztán nálam más gubanc nincs épp. Most az van ha lehúzom dokkról kell egy sleep-awake-sleep-awake, hogy a saját kijelzőn legyen a képe[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
abydos
aktív tag
Felhívtam a GLS-t, hogy kb mikorra várható. Az ügyintéző szerint a feladó nem adta át a csomagot még, így a feladóra kell várni.
Valahogy nem az ügyintézőnek hiszek, mert akkor itt ez mit követne?
Szóval nem lettem beljebb, sőt, már azt se tudom, megvan-e még a csomagom, pedig nagyon-nagyon várom már.....[ Szerkesztve ]
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Trollok komolyan
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Bővített Lenovo ThinkPad T14 G1 / Ryzen 7 PRO 4750U 8C 16T / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / WiFi 6E AX210
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 16 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Asus Rog Strix G531GT I5.9gen,16gb ram,gtx16504gb gddr5,2x512 gb ssd.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest