Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
paulka
tag
válasz
consono
üzenetére
Ahogy -=V3rthil=- is írta, nem arról beszélek, hogy a Windows lassabb volna, vagy rosszabb a teljesítménye.
A SteamOS-sel maximum annyit kell foglalkozni, hogy átállítod a proton verziót (persze benne van, hogy így sem indul el a játék), Windows-szal meg néha kell foglalkozni, hogy egyáltalán a rendszer menjen normálisan. De mindenkinek mások az igényei. Én nem bírom elviselni, ha kezembe veszem a handheldem és foglalkoznom kell a rendszerrel, hogy egyáltalán üzemeljen. Ez nem
"Ha valaki erre nem képes, ott nem a Windows a probléma, hanem a user." Hát ezzel nem értünk egyet
Hozzáteszem, egyik Windows alapú handheld gyártó se próbálkozik azzal, hogy a streamlineolt élményt nyújtson, ami szerintem elég gáz. A Deck legnagyobb előnye nekem a többivel szemben: a SteamOS. De persze ez szubjektív 
És mégegyszer: a ROG ALLY egy nagyon jó gép ettől függetlenül!
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Webkamera topic
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- Öreg harcos Dell és Hp laptopok
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple 1 év garancia
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- darkFlash CF8 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hozzáteszem, egyik Windows alapú handheld gyártó se próbálkozik azzal, hogy a streamlineolt élményt nyújtson, ami szerintem elég gáz. A Deck legnagyobb előnye nekem a többivel szemben: a SteamOS. De persze ez szubjektív 
Cucuska2