Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
paulka
tag
válasz
consono
üzenetére
Ahogy -=V3rthil=- is írta, nem arról beszélek, hogy a Windows lassabb volna, vagy rosszabb a teljesítménye.
A SteamOS-sel maximum annyit kell foglalkozni, hogy átállítod a proton verziót (persze benne van, hogy így sem indul el a játék), Windows-szal meg néha kell foglalkozni, hogy egyáltalán a rendszer menjen normálisan. De mindenkinek mások az igényei. Én nem bírom elviselni, ha kezembe veszem a handheldem és foglalkoznom kell a rendszerrel, hogy egyáltalán üzemeljen. Ez nem
"Ha valaki erre nem képes, ott nem a Windows a probléma, hanem a user." Hát ezzel nem értünk egyet
Hozzáteszem, egyik Windows alapú handheld gyártó se próbálkozik azzal, hogy a streamlineolt élményt nyújtson, ami szerintem elég gáz. A Deck legnagyobb előnye nekem a többivel szemben: a SteamOS. De persze ez szubjektív 
És mégegyszer: a ROG ALLY egy nagyon jó gép ettől függetlenül!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- MAGYAR Lenovo T14 gen2 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb 98% Akku) laptopom eladó!
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- HP Elitebook FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X3,9Ghz)12-32GB RAM,SSD,Magyar világító.billentyűzet
- LENOVO LOQ 15AHP10 - RYZEN 220 - 16GB DDR5 - RTX 5050 - 1TB SSD - 3ÉV GARANCIA
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.17
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hozzáteszem, egyik Windows alapú handheld gyártó se próbálkozik azzal, hogy a streamlineolt élményt nyújtson, ami szerintem elég gáz. A Deck legnagyobb előnye nekem a többivel szemben: a SteamOS. De persze ez szubjektív 
Cucuska2