Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóhifi
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherilady
tag
Huu de jó h van iylen topik

Kereskedelmi és Vállalkozási ismeretekből hiányzik a statisztika írásbelim és ha minden jólmegy jövőre mehetek negyedjére is vizsgázni
Sajna sík hülye vagyok belőle!
Szal tud valaki egy jó tanárt aki esetleg feltudna készíteni, lehtőleg a 18 vagy a 19. kerületekben.
Köszike
-
Zoty@
aktív tag
Hali srácok!
Valaki nemtudja véletlen nincs fenn a Net-en a 2005 statisztika kérések?
-
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
Az adatkeresés a legnehezebb. Ráadásul neked még elég pontosan meg is van határozva. Sokan a ksh honlapot ajánlják, én nem sokra mentem vele. A stat évkönyvek már használhatóbbak, esetleg nézegesd meg őket a könyvtárban. Bár azok inkább az országra vonatkozó adatokat tartalmazzák. Szóval lehet, hogy marad a net meg a gugli.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
Na, mondjuk, hogy most már tudom, hogy kell kinézzen, egy stat doga.
De még mindig nem tudom, honnan szedjek anyagot, hogy pontosan mi kéne, az a #9-ben le van írva, örülnék pár ötletnek. köszi -
Pá
addikt
Dejó, hogy találtam ezt a topicot.
Nekem is stat házidogát kéne írni, de fogalmam sincs honan szerezzek hozzá anyagot.
Egy létező cégről kéne info, legalább 3 termékéről amit előállít(ár, minőség) és az eladások az elmúlt 10 időszakban, ami lehet hónap, hét, év, akármi.
+ legalább 20 ott dolgozó emberke, fizetés, kor, és végzettség szerint. (ha mondjuk fizu nincs megadva, nem gáz, én kitalálom).
+Az is érdekelne, egyáltalán hoyg néz ki egy ilyen statdoga. Felülre felírom az adatokat aztán meg alá benyomom a kért táblázatokat és számolásokat aztán annyi? Meg a végén kell írni egy összegzést az eredményekről, oda mit kell írni?
szerk: nem tudtok esetleg olyan webhelyet ahol van ilyen minta stat doga?
[Szerkesztve] -
Klacus69
tag
aki esetleg gazdasági suliba jár és tud segíteni stat házidolgozatban irjon be ide nekem pliz

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Parfüm topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

énis!!! mag II. stat II. házifeladatra lenne szükségem ha még megvan..hányadéves vagy?