Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
jokeph
üzenetére
en is szamolgattam elotte, hogy mi eri meg meg mi nem, innen a hardveraprorol is, de egy uj 2xx-s deszka siman kijon az aran ezeknek a hasznalt cuccoknak, amin mar USB 3.1 meg minden josag van es lehet hova fejleszteni kesobb CPU-val, nem egy reg lejart lemez
ezek a 775-s dolgok is mar kb 8-10 evesek, az PC-ben mar leves kategoria
nem eri meg megvenni, vagy max csak vmi nagyon nyomott aron adjak, akkor
ma egy fapad Pentium tudja ugyanazt a sebesseget mar, mint 8-10eve egy Xeon es sokkal huvosebb, nem kell a hutesre pluszban kolteni semmit, siman jo hozza a gyari is
osszerakod es megy 40k-bol megoldahato a CPU+anyulap, hozza 8GB RAM 22k es csokolom, mennyi ez, 62-63k?
es nem proli H110-s ITX deszkával ennyi, hanem egy jól felszerelt nem noname mATX-l
de vmi H110-s ITX-l meg 4GB RAM-l egy G4560-s megoldas kijonne 40-42k korul bruttó
annyit mit kapni amin "megy" is eleg sok minden jatszhato sebességgel vmi VGA-val?
nyilvan nem a BF mutiban, de par eves game-k egy normalisabb VGA-val siman mennek ezzel isnormal ATX-t meg nemtom kinek mire kell manapsag, amikor a juzerek 90%-a a VGA kartyan kivul nem hasznal mast benne, de azon kivul 1-2 kartyahely meg az mATX-ken is van, es altalaban 10-15k-val olcsobbak
abbol inkabb veszel vmi jobb akármit a mATX-be, pl egy eggyel jobb VGA-t, mint a normal ATX-ba futna a budget-bol, pl 750Ti helyett 1050Ti-t, mar jobban megy barmi
USB-vel is eleg sok minden megoldhato, az alaplapi hang se olyan dobozhangu szarok mar, mint 10eve, a Gigabit LAN is teljesen alap dolog mar mindenena VGA-n kivul nekem sincs benne semmi ebbe a gépben de az elozoben sem volt
minek?mondjuk nem ertem a hardverapron hirdetoket se, csomoszor nettó ar felett aruljak a 1-2 eves cuccokat is, plusz postakoltseg miatt lenne majdnem annyi, mint egy zsiruj a boltból ugyanaz a vasarlas napjától indulo garival
en is leveleztem emberekkel itt januar-februarban i3-3xxx vmi MSI mATX deszkaval 50k postázva, gari mar nuku, mert lejart, doboza nincs... 4GB RAM-l 60k
hagyjuk mar, nevetseges
35/42k-nal tobbet egy forinttal nem erne ez se
annyiert veszek zsiruj 7gen-t garral, lasd fent
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest