Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
h.adam.92
üzenetére
Én kitoltam. Picit lehetett volna nehezebb az utolsó küldi,
WoL-é hasonló volt, ott azért vért izzadtam hardon, itt meg csak leraktam a platformokra pár tornyot shield rechargerrel és néha vonulgattam egy kisebb sereggel (főleg Vorazun mellé, ők nem voltak a helyzet magaslatán). De én meg vagyok elégedve, de nem teljes mértékben. Epilógust most kezdtem, na az wtf az első küldi után.
Kíváncsi leszek a majdani skinekre, majd egy full Tal'darim köntöst akarok.
@h.adam: én is szívesen co-op-ozok, fülest még szerzek
Ugyanitt Archonra keresek protoss társat
(Netpeti gyere, felhúzlak LotV kiegre)
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ugyanitt Archonra keresek protoss társat
(Netpeti gyere, felhúzlak LotV kiegre)