Hirdetés
- Analóg fényképezés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Billentyűzet gondom van
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) és honosításával foglalkozik.
FIGYELEM!
A StalkerSoup fejlesztés alatt álló játék, ezért hibák adódhatnak!
A végleges verzióra még várni kell
(TALÁN SOHA NEM JÖN EL AZ A NAP!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
Néhány dolog:
Kösz az infót!
Amúgy ez a teleport mire jó, mert engem össze-vissza teleportál. Nem lenne jobb, ha megválaszthatnám, hova is szeretnék menni? (Bár másodikra pont oda teleportált Pripjaty-ba, ahol a termoszok vannak, meg egy RPG-s monolit a szemközti tetőn - kissé meleg helyzet volt.)Nálam a két tudós, akiket Yantar-ba kell kísérni, egy kitörés segitségével bement a bunkerbe, azóta is ott vannak.
Idéznélek: "Itt mindig lehet tájékozódni a feladatról, ha már elfelejtettem a beszélgetést."
Ebben az esetben ez kissé nehéznek tűnik:Gery D.
Nekem valamiért a SKAT-9M ruhát nem akarják megerősíteni. Ha nálam van ami szükséges hozzá, akkor ezt az induló párbeszédet kapom, és a listából hiányzik a SKAT-9M.
Akár az alap modellt, akár az éjjellátóval szereltet próbálom.Néhány kisebb hiba:
Lemaradt egy 'n'
(no comment)
Szerintem ez a kenőcs rossz eszközcsoportba került, ezt inkább használni kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone XS GOLD 256 GB
- Corsai vengeance ddr3 2x4GB memória
- Lenovo ThinkPad E14 Gen6 - Ryzen 5 7535HS / 16GB / 512GB SSD / 14 FHD IPS
- Lenovo ThinkPad E14 Gen5 - i5-1335U / 16GB / 512GB SSD / 14 FHD IPS
- Cooler Master MWE GOLD 1050 - V2 ATX 3.0 White Edition kisker garanciával, újszerű állapotban!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest