- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HTPC (házimozi PC) topik
-
PROHARDVER!
Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
Néhány dolog:
Kösz az infót!
Amúgy ez a teleport mire jó, mert engem össze-vissza teleportál. Nem lenne jobb, ha megválaszthatnám, hova is szeretnék menni? (Bár másodikra pont oda teleportált Pripjaty-ba, ahol a termoszok vannak, meg egy RPG-s monolit a szemközti tetőn - kissé meleg helyzet volt.)Nálam a két tudós, akiket Yantar-ba kell kísérni, egy kitörés segitségével bement a bunkerbe, azóta is ott vannak.
Idéznélek: "Itt mindig lehet tájékozódni a feladatról, ha már elfelejtettem a beszélgetést."
Ebben az esetben ez kissé nehéznek tűnik:Gery D.
Nekem valamiért a SKAT-9M ruhát nem akarják megerősíteni. Ha nálam van ami szükséges hozzá, akkor ezt az induló párbeszédet kapom, és a listából hiányzik a SKAT-9M.
Akár az alap modellt, akár az éjjellátóval szereltet próbálom.Néhány kisebb hiba:
Lemaradt egy 'n'
(no comment)
Szerintem ez a kenőcs rossz eszközcsoportba került, ezt inkább használni kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest