Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, de azért az is fontos szempont, amit az utóbbi hsz.-ben írt, hogy igen komoly adatforgalmat is generálhat, így kisebb erőforrásokkal és kapacitásokkal rendelkező rendszernél viszont nem biztos, hogy megéri.
Igazából én még pl. nem próbáltam, egyelőre nem is vágom, mi a módja a képek ilyen módon való eltárolásának adatbázisban, mert még nem néztem utána (bár gondolom nem lehet olyan hű de bonyolult), de nem is igazán volt még rá szükségem, meg elég kényelmesen kezelhető a fájlfeltöltés, az elérési utak lekérése, ráadásul általában a MySQL számára biztosított kapacitások jóval alacsonyabbak, mint a fájlrendszerszintűek.
Éppen ezért tehát - az erőforrások végessége, kapacitásbeli kérdések miatt, plusz azért, mert tulképpen semmivel sem kevésbé kényelmetlen - kezdésnek n-tek számára én személy szerint nem ajánlottam volna a képek ilyen módon való tárolását, nyilván ha most fog bele az SQL elsajátításába, akkor nem nagyvállalati környezetben fog fejlesztgetni, így elég gyorsan, már többszáz (vagy mérettől függően annál kevesebb) képnél is beleütközhet a szolgáltató által felállított MySQL-korlátokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- HP Prodesk 600 G4 // Core i5 8500T //16GB RAM // 256GB SSD//
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Nintendo Switch Oled + 256 GB Sandisk SD Kártya + Fólia
- Gigabyte Gaming A16 PRO (DYHG5EECC4SH)
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest