Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Google Home/Nest
- LG LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, de azért az is fontos szempont, amit az utóbbi hsz.-ben írt, hogy igen komoly adatforgalmat is generálhat, így kisebb erőforrásokkal és kapacitásokkal rendelkező rendszernél viszont nem biztos, hogy megéri.
Igazából én még pl. nem próbáltam, egyelőre nem is vágom, mi a módja a képek ilyen módon való eltárolásának adatbázisban, mert még nem néztem utána (bár gondolom nem lehet olyan hű de bonyolult), de nem is igazán volt még rá szükségem, meg elég kényelmesen kezelhető a fájlfeltöltés, az elérési utak lekérése, ráadásul általában a MySQL számára biztosított kapacitások jóval alacsonyabbak, mint a fájlrendszerszintűek.
Éppen ezért tehát - az erőforrások végessége, kapacitásbeli kérdések miatt, plusz azért, mert tulképpen semmivel sem kevésbé kényelmetlen - kezdésnek n-tek számára én személy szerint nem ajánlottam volna a képek ilyen módon való tárolását, nyilván ha most fog bele az SQL elsajátításába, akkor nem nagyvállalati környezetben fog fejlesztgetni, így elég gyorsan, már többszáz (vagy mérettől függően annál kevesebb) képnél is beleütközhet a szolgáltató által felállított MySQL-korlátokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest