- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Categoryt hiába indexálod, fészbúk operátor miatt mindig full table search lesz az eredmény...
Ha nem muszáj, ne nyomd a lájkot.
Nem tudom, melyik a gyakrabb a táblából olvasásnál, channel_id-re szűrés vagy a dátum szerinti rendezés, attól függően lehetne összetett indexet is használni, pl.:
CREATE INDEX table_ix1 ON table(channel_id, date);
Gyakrabban használt oszlopot tedd előre az indexben.Egy táblából olvasáshoz egyszerre csak egy indexet szoktak használni a DB kezelők, így hiába tennél minden oszlopra külön-külön, jobban jársz pár jól megválasztott összetett indexszel.
-
Taci
addikt
Illetve még egy kérdésem lenne:
Indexeltem elvileg, aztán a duplikálással felvittem 500e körülre a rekordok számát.
Viszont ugyanolyan lassú még mindig.- Most akkor nem vártam eleget, idő kell az indexeléshez, és csak később lesz gyorsabb?
- Vagy az indexelés csak az aktuálisan létező elemekre vonatkozik, a jövőbeniekre nem, ezért mondjuk minden új rekord felvétele után újra indexelni kellene?
Ezt mondjuk most meg is válaszolom magamnak, mert újra futtattam az indexelős parancsot, és azt írja, nem lehet, duplikált kulcsazonosító.
- Nyomon tudom követni valahol vagy valahogy az indexelés állapotát? Azt írják, hogy a user nem látja, de valahol biztos jegyezve van.(Kérlek, ha lehet, az előző kérdéseket is próbáljátok már megválaszolni.)
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Antigravity - ennyi volt?
- AliExpress tapasztalatok
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Új bontatlan ASUS ROG Keris II Origin vezeték nélküli gamer egér Fehér
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest