Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Nem nagyon használtam még a MERGE-et, de rákeresve az nem töröl a cél táblából ha a forrás táblából kitöröltek egy sort, és itt az is feltétel volt.
rum-cajsz
Meg az is kérdés, hogy mennyi adat változik? Szóval ha mondjuk a sorok 90%-a állandó marad, akkor lehet érdemes megpróbálni insert / update / delete-el eljátszani. De ha a sorok 90%-a változik napról napra, akkor a delete -> insert verziónál nem nagyon lesz hatékonyabb. Mondjuk ha emberi mennyiségű adatról van szó, akkor meg kb. mindegy
(és szerintem ha többi milliárd rekordos táblák lennének, akkor nem itt és nem így merülne fel a kérdés, de lehet tévedek)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(és szerintem ha többi milliárd rekordos táblák lennének, akkor nem itt és nem így merülne fel a kérdés, de lehet tévedek)