- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- XMLTV EPG letöltő progi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Nem nagyon használtam még a MERGE-et, de rákeresve az nem töröl a cél táblából ha a forrás táblából kitöröltek egy sort, és itt az is feltétel volt.
rum-cajsz
Meg az is kérdés, hogy mennyi adat változik? Szóval ha mondjuk a sorok 90%-a állandó marad, akkor lehet érdemes megpróbálni insert / update / delete-el eljátszani. De ha a sorok 90%-a változik napról napra, akkor a delete -> insert verziónál nem nagyon lesz hatékonyabb. Mondjuk ha emberi mennyiségű adatról van szó, akkor meg kb. mindegy
(és szerintem ha többi milliárd rekordos táblák lennének, akkor nem itt és nem így merülne fel a kérdés, de lehet tévedek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen egeret válasszak?
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- További aktív témák...
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(és szerintem ha többi milliárd rekordos táblák lennének, akkor nem itt és nem így merülne fel a kérdés, de lehet tévedek)