Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos fejegységek
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Flatline=-
tag
válasz
zolynet
üzenetére
Hello!
Odáig már megvan a dolog általatok, hogy megkeressük az adott napi első válaszadási időpontot per júzer per day per kvízID. Az időponttól függően, azaz, ha éjféltől nyolcig, nyolctól délután négyig és négytől éjfélig jött a helyes válasz, különböző pontokat írunk bele a végeredmény egy sorunkba. 150et 100at és 50et respectively.
Zsolya: Azért nem ilyen egyszerű a képlet, mert ez egy sokkal összetettebb adatbázis része, amiből ezt emeltem ki, mert erre van szükség. Nem elég csak a helyes mezőt használni, ez egy kvízrendszer része. És a kvízrendszer pluginja olyan hivatkozásokat küld, aminek nem megfelelő eredményt ad, ha csak a helyes mezőket váltogatom és bentmaradnak a nem helyes, vagy több instance helyes válaszok.
Kizárólag az segít, amit a legelső posztban kértem és tisztában vagyok vele, hogy nem törlünk direktben, de nem is a "lecke" része volt a cél, így akármilyen unorthodox, azt szeretném elérni, amit fent leírtam. Mély tisztelettel:
Flat
-
-=Flatline=-
tag
válasz
zolynet
üzenetére
Egyetértek, de nincs más megoldás és ez egy relatíve átmeneti megoldás, míg a plugint továbbfejlesztik... Mivel az adott struktúra, ha bennehagyom megzavarja a leaderboard kéréseket és gagyi eredményt adna, muszáj törölni. (Esetleg egy deleted 0 / 1 oszlopot be tudok varázsolni egye fene, de akkor kérek szépen kiegészítést az előző megoldáshoz, ami updateli mindet, kivéve a várt eredményt. tehát a várt eredmény a deleted=0, a tÖbbi deleted=1)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos fejegységek
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hobby elektronika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest