Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Eljátszottam vele dummy adatokon és tényleg működött hárommal is, majd utána az éles lekérdezésben is amit nem értek, mert eddig éles táblákon "missing right parenthesis" hibát dobott, annak ellenére, hogy a forma biztosan (murphy nyilván, de ellenőriztem) jónak kellett legyen, mert egymás alá másoltam háromszor ugyanazt a blokkot, csak 3 különböző define által előírt paraméter változott.
Murphy törvénye, valamit nyilván benézhettem mégis, ez a megerősítés viszont átlendített, hogy működnie kellene, nincs limitáció (nem találtam róla semmit a neten, ezzel kezdtem a keresést). Köszi!
@nyunyu: Create table jogom nincs, csak lekérdezni (select) tudok. Próbáltam volna én is declare felé elindulni, kínomban már with-eltem elé egy táblát de persze egyik sem működött. Köszi a visszajelzést neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest