Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Akkor ezt folytatva: mindenki érti már szerintem, mit szeretnél, úgyhogy még egy ilyen csodás példa nem kell a magyarázat tisztázásához
. Előbb linkelt cucc utsó hsz.-ében leírtam, hogy OK, minden hirdető júzer, de nem minden júzer hirdető.
Tehát akkor rövidre zárva a dolgot: nem kell az a kapcsolótábla. A hirdető egyéb adataiba egyszerűen bepakolod a user id-t.Persze lehet ezt tovább bonyolítani, ha még tovább lenne bontva, hogy bizonyos hirdetőknek extra paramétereik lehetnek, és akkor megint előkerül a probléma, hogy NULL értékűek bizonyos paraméterek azoknál a hirdetőknél, amelyeknél nincsenek meg azok az extra paraméterek.
Akkor már egy táblába kéne pakolni a user id-t, paraméter id-t, paraméterhez tartozó egyik lehetséges value id-t, és így tovább... de gondolom nálad egyezne az összes hirdető plusz adata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Előbb linkelt cucc utsó hsz.-ében leírtam, hogy OK, minden hirdető júzer, de nem minden júzer hirdető.