- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem, nem rázom kisujjból ezeket a dolgokat, nem vagyok rendszergazda. Bár csináltam már szerverállítgatós mókákat bőven melóhelyen is, de ez csak megerősítette bennem, hogy tuti soha nem akarnék rendszergazda lenni, ha nem muszáj.
Annyira macerás és szerteágazó témakör, plusz rengeteg hibalehetőség van - ezért is javasoltam, hogy inkább bízz meg valakit a feladattal, nem azért, mert feltételezem, hogy bekapcsolni sem tudod a gépet. De azért vannak dolgok, amikbe az embernek nem ártana legalább minimális erőfeszítést belefektetnie, ha már ezzel akar foglalkozni komolyabban is (pl. egy szerver megfelelő beállítása már elég komoly dolog) - pl. azt kideríteni, hogy honnan tudod letölteni a PHP-t, és egyáltalán ingyenes-e, pont ilyen dolog...ezekkel a kérdésekkel csak azt bizonyítod be, hogy kicsit sem néztél utána a témának, de azért mástól várod a segítséget, hogy majd neki kerüljön energiájába, hogy szinte megfogja a kezedet, és idegenvezetés jelleggel elkalauzoljon téged az internetes nagyvilágban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC ICE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 AORUS ELITE OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Annyira macerás és szerteágazó témakör, plusz rengeteg hibalehetőség van - ezért is javasoltam, hogy inkább bízz meg valakit a feladattal, nem azért, mert feltételezem, hogy bekapcsolni sem tudod a gépet. De azért vannak dolgok, amikbe az embernek nem ártana legalább minimális erőfeszítést belefektetnie, ha már ezzel akar foglalkozni komolyabban is (pl. egy szerver megfelelő beállítása már elég komoly dolog) - pl. azt kideríteni, hogy honnan tudod letölteni a PHP-t, és egyáltalán ingyenes-e, pont ilyen dolog...ezekkel a kérdésekkel csak azt bizonyítod be, hogy kicsit sem néztél utána a témának, de azért mástól várod a segítséget, hogy majd neki kerüljön energiájába, hogy szinte megfogja a kezedet, és idegenvezetés jelleggel elkalauzoljon téged az internetes nagyvilágban.