Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nálam is ez van pedig be van állítva, hogy NE induljon el.
Letöröltem újraraktam ugyanúgy elindítja a legutolsó update óta.. -
ImpersonatoR
addikt
Na amióta utoljára próbáltam volt egy kettő update.
Windows appon sikerült megoldani, hogy oda mentsen ahova én akarom és nem továbbra is a C: -re akármit állítok be gyorsítótárnak? -
ImpersonatoR
addikt
Ja csak havi 1500-ert ne nekem kelljen mar mklinkelnem.
Itt is erről megy a diszkurzus
Meg csak olvashatóra állítani a mappát stb...
Valaki azt írja hogy régen jó volt csak valamelyik update megszüntette.Egyébként elég akkor az mklink ? Nem kell az írásvédettséggel is tökölni?
"For being one of the most successful streaming-services in the world, with the most monthly subscribers of any internet service worldwide - you sure suck some major cojones.
Still, Spotify tries to hijack 10gb on my OS drive. Several months after bug been reported. How hard can this be to fix?! You even removed the option for specifying how large we wanted the cache to be!"
-
ImpersonatoR
addikt
Spotify on az eheti kalandot szoktam hallgatni telefonon amit minden heten hétfőn újakra frissít (offline is elérhető be van kapcsolva) ilyenkor a múlthetit ugye törli/felülírja igaz? Tehát nem az van hogy mindig leszedi az újat a régit meg nem törli és csak fogy a hely?
Illetve az asztali verziónál csak engem zavar hogy nem lehet a Data mappát áthelyezni a beállításokban?
Mar vagy 8 gb nal jar. SSD-met ne rakja mar tele
Alternatív helyre sem lehet telepíteni.
Gyorsítótár helyet meg lehet határozni csak azt nem tudom minek mert csak a Data mappába pakol azt meg nem lehet átrakni/állítani. -
ImpersonatoR
addikt
Mit lehet csinálni azzal, hogy ne a C: -n levo SSD -t pakolja mar tele?
Appdata/local/Spotify/DataTöbb GB is lehet.
Direkt beállítottam a beállításokban hogy az E:/Spotify legyen a gyorsítótár de marhára nem érdekeli van vagy 41 kb az egész mappa
Pedig rögtön mikor feltelepítettem mar belőttem.Illetve a T-mobilos music csomaggal sikerült valakinek összelőni mert nekem továbbra is írja, hogy 03-an lejár a premium on pedig a tmobil oldalról beleptem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Parkside szerszám kibeszélő
- Revolut
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest