- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Browse/Discover menüpont alatti ajánlatokat szoktad hallgatni? (Azok elvileg újak.) - Ez a menüpont csak PC-n létezik, mobilon a Home alatt található meg egy része (azaz mobilon sokkal szűkebb a választék).
A saját playlist-ek végén lévő Recommended Songs is mintha zömmel ismeretlen számokat ajánlgatna, ehhez persze kell egy induló playlist, ami a kívánt stílusnak megfelelő (minta) számokat tartalmaz. (Tapasztalatom szerint "vegyes" listákra rosszul működik, de adott zenei stílus keresésre szerintem pont jó.) Egyszerre csak 10 számot ajánl fel, de van Refresh gomb (viszont végtelenített zenehallgatásra ez nyilván nem jó). A jobb számokat hozzá lehet adni a listához, amivel lehet alakítani, hogy miket ajánljon fel legközelebb.
Szerintem a személyre szabott mix-ek összeállítását a Spotify "idomításával" is lehet befolyásolni, azaz a számok mellett megjelenő "Like" és "Don't like" gombokat kellene minél többször használni. (Mondjuk én személy szerint a "Don't like"-kal igyekszem óvatosan bánni...)
(#3967) Anonymus95 Kösz, ez azt a teóriát látszik erősíteni, hogy van éves előfizetési lehetőség, de korlátozottan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest