Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Én is ritkán használtam, de lista bővítéshez jó volt. Ez a smart shuffle körülményesebb.
Amit gyakrabban csináltam: Elindítom a listán az utolsó számot, utána elkezd hasonlókat lejátszani, aztán ha tetszik, akkor felveszem a listára.Igazából az volt benne a furcsaság, hogy úgy változott meg a program két indítás között, hogy nem volt frissítés. Gondolom az alkalmazás csak valami frontend, a szerver mondja meg hogy mit jelenítsen meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Starcraft 2 Collector's Edition
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest