-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap indítom a klienst, és elkezdett magától lejátszani valami kappanhangon énekelő fickót, ma pedig női párját.. ilyen tipikus mai hitvány popzenéket, amiket sosem hallgattam, sosem kerestem rájuk, és nem is érdekelnek. Ki lehet ez kapcsolni valahogy? Ha zenét készülök hallgatni, marhára érzékeny vagyok a hangulatra, és ez így beleszarik gyakorlatilag az egészbe rögtön az elején. Vagy indítsam úgy, hogy némítom a hangot egyből, számítva ezekre?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest