Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Raspberry Pi
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoxiestFox
félisten
Tegnap indítom a klienst, és elkezdett magától lejátszani valami kappanhangon énekelő fickót, ma pedig női párját.. ilyen tipikus mai hitvány popzenéket, amiket sosem hallgattam, sosem kerestem rájuk, és nem is érdekelnek. Ki lehet ez kapcsolni valahogy? Ha zenét készülök hallgatni, marhára érzékeny vagyok a hangulatra, és ez így beleszarik gyakorlatilag az egészbe rögtön az elején. Vagy indítsam úgy, hogy némítom a hangot egyből, számítva ezekre?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC játékok egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest