Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap indítom a klienst, és elkezdett magától lejátszani valami kappanhangon énekelő fickót, ma pedig női párját.. ilyen tipikus mai hitvány popzenéket, amiket sosem hallgattam, sosem kerestem rájuk, és nem is érdekelnek. Ki lehet ez kapcsolni valahogy? Ha zenét készülök hallgatni, marhára érzékeny vagyok a hangulatra, és ez így beleszarik gyakorlatilag az egészbe rögtön az elején. Vagy indítsam úgy, hogy némítom a hangot egyből, számítva ezekre?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest