Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr K
    őstag

Próbáltam több beállítással, de semmi... A streamelés alapból "gyenge" minőségre volt állítva. Ezt áttettem jóra, de így se működik. 192/384 vagy hasonlókat be se tudok állítani. Meg amúgy a beállítások lehtősége is elég gyér. Legalább lenne egy "advanced" vagy vmi, ahol komolyabban bele lehetne nyúlni, de nem.
    Az az érdekes, hogy böngészőben ha elindítom a spotify webplayert, az tökéletesen müxik. Na mindegy, legfeljebb nem használom az alkalmazást.

A fenti link szerint a probléma nem a Spotify-jal van, hanem az operációs rendszerrel, azaz hogy a spotify app egy olyan sound device-szal akar kommunikálni, amivel nem tud. Tehát pl. érdemes lenne a Windows-ban a Settings / Sound / “Advanced sound options”-szel tenni egy próbát (ha ott megjelenik a Spotify, akkor azzal, ha nem, akkor a default-tal), és vagy átállítani másik kimenetre (ha van), vagy ha nincs, akkor az ott megnevezett kimenet beállításait megnézni. Utóbbit a Sound panelen lehet, ott a kiválasztott device (pl. "Speakers") beállításait kellene megnézni, és átállítani valami közönségesre, pl. 16bit, 44,1kHz. (Fentiek Win10-re vonatkoznak, nem tudom, hogy Te mit használsz.)

Új hozzászólás Aktív témák