- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, tudom, régi motoros vagyok, de egyvalamire eddig még nem jöttem rá.

Hogy tudom átvenni az egyik eszközön játszott playlistet egy másik eszközre (később folytatni, nem azonnal)?A szitu: otthon, PC-n elkezdek valamit, majd mennem kell, tartok X lista Y trackjénél. Mire a garázsban beszállok az autóba, már elfelejtettem, hol tartottam.
Ezt eddig úgy hidaltam át, hogy ha nem felejtettem el, akkor még játszás közben átvettem a telefonomon a kontrollt, majd pause, leslattyogtam a kocsiig, kiálltam a mélygarázsból és telefonon (az autó BT-jén át) play.
Na de ezt 10-ből 7x elfelejtem és hirtelen valami tök mást indítok el bosszankodva
mivel az X playlist Y trackjét a kocsiban nem fogom kikeresni újra (vezetés közben nem piszkálom a telefont, csak ezért félreállni megint nem fogok).Ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BMW topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Visszatér a Defender of the Crown: még idén jön a The Legend Returns
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 4TB Gen4x4 SSD
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mivel az X playlist Y trackjét a kocsiban nem fogom kikeresni újra (vezetés közben nem piszkálom a telefont, csak ezért félreállni megint nem fogok).