Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, tudom, régi motoros vagyok, de egyvalamire eddig még nem jöttem rá.

Hogy tudom átvenni az egyik eszközön játszott playlistet egy másik eszközre (később folytatni, nem azonnal)?A szitu: otthon, PC-n elkezdek valamit, majd mennem kell, tartok X lista Y trackjénél. Mire a garázsban beszállok az autóba, már elfelejtettem, hol tartottam.
Ezt eddig úgy hidaltam át, hogy ha nem felejtettem el, akkor még játszás közben átvettem a telefonomon a kontrollt, majd pause, leslattyogtam a kocsiig, kiálltam a mélygarázsból és telefonon (az autó BT-jén át) play.
Na de ezt 10-ből 7x elfelejtem és hirtelen valami tök mást indítok el bosszankodva
mivel az X playlist Y trackjét a kocsiban nem fogom kikeresni újra (vezetés közben nem piszkálom a telefont, csak ezért félreállni megint nem fogok).Ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Bestbuy játékok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Energiaital topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mivel az X playlist Y trackjét a kocsiban nem fogom kikeresni újra (vezetés közben nem piszkálom a telefont, csak ezért félreállni megint nem fogok).