Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
borges7
üzenetére
Számoljunk. Én kb. 27 ezer percet hallgattam zenét (ez kb. 450 óra), amiért kb. 22 ezret fizettem, amiből kb. 17 ezer jutott a spotify-nak. Ha kb. 5 perces track-eket hallgattam, akkor kb. 5 és fél ezer jutott a zenészeknek (mínusz az adó, nem tudom mennyi). A második előfizetésemen sokkal kevesebb hallgatás volt, az kb. 500 forintot termelt (a zenészeknek). A Spotify akkor jár rosszul (jogdíjakat nézve csak), ha valaki több mint 85 ezer percet hallgat zenét (kb. 1400 óra, ami kb. napi 4 óra).
Ennek a számolásnak persze így nincs sok értelme (mert nem vagyok reprezentatív előfizető, és mert változnak a díjak is (országonként, csomagonként)), inkább a költségek - nyereség - jogdíjtömeg hármasból kellene kiindulni, de azokat nem ismerem. (Azért az látszik, ha szignifikánsan több jogdíjat fizetnének, akkor már rajtam sem keresnének sokat.) De ha Spotify nem kiugróan nyereséges (és nem kiugróan pazarlóan gazdálkodik), akkor több jogdíjat csak az előfizetői díj emelésével tudna kigazdálkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Mesterséges intelligencia topik
- OpenMediaVault
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- SzoftverPremium.hu
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest