-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
unravel
üzenetére
Koszi
Tehat egy elofizetesen belul lehet tobb fiok ha jol ertem?
Olvastam en is a reklamot de nem ertem ezt az atugrast. Nem lehet egy albumot veletlenszeruen jatszani csak sorban es a premiumban at lehet ugorni tobb szamot a normalban meg csak egyet? Egyetlen zeneszolgaltato nem hasznalja ezt a ugralas kifejezest nem ertem miert akar valaki ugrani. Playben ossze vissza kattingathatok egy albumon belulEgyebkent van arrol stat higy a tobbieknel hany millio zene van vagy arrol hogy orszagonk mennyit kinalnak? Pl ukra volt allitva az accountom akkor 10font a normal havidij
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest