Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Aktív témák
-
AND1
őstag
Na voltam Tankcsapdán meg Slipknoton. Hmm...érdekes élmény volt.
Tcs-n bementünk az 5-10 sorig, 4- 5 számíg jó hangulat volt...na után lett érdekes. Páran elkezdtek dobálni sörös és boros üvegeket, be a tömegbe. Volt olyan aki feldobta magasba és elrohant. Nem is vártuk végig, 3/4 énél kimentünk kajálni...mert nagyon éehesek voltunk. Ettünk gyrost. Aztán visszamentünk Slipknotra. Nem nem tartozik a kedvenceim, 1-2 számukat szeretem (Left Behind, Duality, stb) szal látni kell őket élőben azért. Na de akkora tömeg volt, hogy az durva. Eleve a nyitott hely ''kicsi volt''. De találtunk oldalt olyan helyet ahol lehetett látni Cory-ékat. Voltak olyanok akik felmásztak a Toi-Toi wc-k tetejére, miközben sorabaálltak és ki-be járkáltak wc-zni :) Aztán jöttek szekusok és lerántaggátk őket. Meg a nagy fehér falakra is felmásztak. Szal feltalálták magukat. Durva volt látni ahogy a csajokat hozták ki ájultan,fullre nem voltak maguknál. Meg egy krapeknakot 6ember vitt ki, vízszintesen cipeték mert nem tudott lábra állni. :( Na kb a 3/4énél átmetünk a ''küzdőtér'' jobb oldalára és ott mégjobban lehetett látni. Érdekes volt látni hogy csomó Slipknotos pólos gyerek oda se figyelt a koncertre csak mentek tovább...meg a Split it out-nál van egy rész,mikor Corey szól, hogy mindenki guggoljon le és mikor beindul a zene egyszerre ugorjanak fel...na a sok divatgyerek azt se tudta mi ez...pedig aki szereti ezt a zenét annak illene ismerni ezt a szokást (nem sok közöm van Sliphez de én is tom)...szal ezt elrontották. Jó volt a hangulat...láttunk megint egy ''szeletet'' az amerikából. De ettől függgetlenül nem vagyok hardcore rajongójuk..
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest