-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
válasz
sambenez #26202 üzenetére
Én félévig is képes vagyok tárolgatni szlovák cuccokat, mert kb félévente járunk Párkányban. Ehhez képest 1-2 hetente elvinni a termést nem hiszem hogy nagy effort lenne, főleg hogy a szabályozás alapján mindenki szájában lesz ilyen visszaváltós bolt, nem 3 napnyi járásra.
sambenez: De, azMajd lehet az ilyen lusta embereken hasznot húzni azzal hogy adják neked oda, éves szinten majd többezer/tízezer ft-ot buknak, lehet meggondolják.
Digitalimp: Miért nehéz elképzelni azt, hogy ez működik máshol? Komolyan kérdezem. Inkább attól félek hogy a sok 50IQ-jú véglény minden szart bele fog tenni eleinte. AMúgy 1-2 hét alatt amíg eljutok egy boltba nem sok müanyagszemét gyűlik össze, sörösdobozok ilyesmik egy közepes alzas dobozban gyujtöm. nem foglal sok helyet. Aki lusta elvinni meg annyit is ér
Én elöblítek mindeent mielött kidobom a szelektívbe és nem büdös semmi. érdekes....
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Autós topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged