Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
- RAM topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orsyka
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: most jutottam ki a szárazföldre, és ugye vagy szövetségeket kell kötnöm, vagy pedig el kell pusztítanom 3-at X fajból. De van egy bambusz nem tudom mi faj (sorry, hogy így írom, de nem tudtam megjegyezni, csak azt, hogy valami bambusz
), akit se lenyűgözni, se legyőzni nem tudok, és állandóan kinyír. De az a legrosszabb, ha épp egy másik faj egyik egyedével kűzdök, odarohan és megöl. Hogy győzhetem le, vki tud valami tippet adni? Egyenlőre kicsi vagyok még (
) és nincsenek olyan jó fegyvereim, de így nem is tudok DNS ponotkat szerezni, mert mire megszerezném, megöl. Vki vmi picit tippet tud adni?
Ja és még 1 valami... a sziréndal tk mire jó?Köszönöm előre is

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Iphone 13 White 128Gb újszerű állapot, független
- Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- ZOTAC GTX 670 AMP! Edition 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155 alaplap, + i5-3470S Processzor
- Asus GTX770-DirectCU II OC 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), akit se lenyűgözni, se legyőzni nem tudok, és állandóan kinyír. De az a legrosszabb, ha épp egy másik faj egyik egyedével kűzdök, odarohan és megöl. Hogy győzhetem le, vki tud valami tippet adni? Egyenlőre kicsi vagyok még (
) és nincsenek olyan jó fegyvereim, de így nem is tudok DNS ponotkat szerezni, mert mire megszerezném, megöl. Vki vmi picit tippet tud adni?