Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
JaniS
senior tag
Üdv!
Persze, nem titok. Mivel nemrég vettünk mi is, előtte próbáltam kiművelni magam. A neten van néhány leírás, a klímával foglalkozó cégek honlapján is található ez-az, sokkal jobb azonban felhívni őket. Jónéhány közülük ingyenesen kiszáll és felméri a terepet.
A bevásárlóközpontokban (Tesco, Cora stb.) található klímákról valóban azt mondják, hogy vigyázzni kell velük, a klímás cégek egyértelműen előnyben részesítik az ismert gyártókat jó szervízzel. Ennek ellentmond, hogy az ElectroWorld-ben vettük, de hát az akció az akció. Lényegesen 100eFt felett volt, mutattak néhány általam ismeretlen márkát 70 körül, mivel azonban én ebben szakértő nem vagyok nem is próbáltam hajlani feléjük. Az ElectroWorld-ben az eladó szerencsére nem csak eladta a készülékeket, de értett is hozzá valamennyire. Nem vágott buta arcot, kérdezte a szoba nagyságát, fekvését, ablak elhelyezkedését stb. Nyilván nem egy klímás szakember volt, de nem is az a ''tessék, így néz ki'' típus. Ennyi. Ami miatt elkezdtem már a vásárlás előtt tájékozódni az éppen az a tény volt, hogy a klímavásárlók jelentős része nem fektet hangsúlyt a kiválasztásra, csak az ár a szempont és utána több vele a bosszúság, mint az öröm. Valamint egy másik személyes tapasztalat: ismerős vett egyet néhány éve, azóta sem használja, mert két nap alatt hűti le a szobát a fogyasztása pedig majdnem infarktust okozott. Szóval mindenkinek ajánlom, hogy nyugodtan tartsa észben, amit leírtam, de irány a szakember!
JaniS
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest