Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- VR topik
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgyalu
csendes tag
Adott egy TV és Internet előfizetés (digiTV). A szolgáltatással teljesen meg vagyok elégedve. A probléma annyi, hogy nincs nincs SpílerTV, így nem tudom nézni a motogp -t.
A mindigTV alapcsomagjában megtalálható a spíler, de ehhez nekem vásárolnom kell egy antennát, egy CA modult és természetesen előfizetést... Ez így ebben a formában 19e ft lenne egy féléves előfizetéssel. Arról nem is beszélve, hogy mindig programozgatni kellene a tévét oda vissza... Mindezt egy csatornáért ...

Neten lehet találni streameket, természetese nem magyar kommentárral, ami nem nem is zavarna igazán, de a minősége csapnivaló, tele reklámokkal és folyamatosan szaggat, ledobál...
Nincs erre valami használható ötlete valakinek, hogyan tudnám nézni ezt a csatornát ...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest