Aktív témák
-
Peteeke
csendes tag
Nekem is ilyen kormányom van, de én csak ps2-n tudom használni, mert ahol vettem konzolboltban kispóroltál belőle az átalakítót. Nekem egész tetszett, grand turismo jól ment, a kormányt konfigolni nem tudom, pedig a manuálban benne van, csak nem reagál a dolgokra...
Most pedig a pedálzat adta meg magát. Az egyik pedál megszorult, nem ment vissz a felső állapotba, így ciki volt a játékban, mert mindig fékezett... Aztán próbáltam kicsit segíteni rajta, nem szedtem szét, kapott egy kis olajat a két műanyag közé. Aztán újabban már nem is reagál egyik pedálra sem.
De vicces hogy maga a pedál és a tartó műanyag között nincs semmi, simán elkopik és megakad. -
Sandrew
őstag
Hahóóó
Windows 7 alá van drivere?
-
Szancsó
aktív tag
Ott volt a smily: a Nascart a másik kormányra értettem, ami folyamatosan jobbra húzott...
Egyébként megvettem, kipróbáltam, visszavittem
Tapasztalatok:
Egyész kis masszív, vaskos kormány, nagyon jó fogással (valami bőr cucc van rajta, a kezem nem igazán izzadt rá). Egy műanyag csavarral lehet csak rögzíteni, mégsem akart leesni az asztalról; együtt mozogtakA pedál része széthajtható, így legalább 1.5x hosszabb, mint egy átlagos pedálzat, vagyis kényelmesen elfér rajta az ember lába. Szőnyegen nem csúszkált, a gumi tappancsok jól megfogták. Jó volt, hogy a kormány érzékenységét 6-7 fokozatban lehetett állítani, mert pl. az NFSU -ban nem találtam ilyesmi beállítást szoftveresen.
Ami gond volt vele:
Ha az XP elindult és a driver betöltődött, automatikusan átkapcsolt analóg módra, és nem lehetett átváltani digitálisra. Ez csak azért volt gond, mert a CMR4 - ben lassan reagált (kb 1.5 másodperccel később fordult), lehet ez megoldotta volna. Az ''FFB'' tényleg nem jött be (elég rosszul, mármint rossz ütemben cibált), de saját részre sima kormányként megtartottam volna, csakhát ajándékba lett volna. Azért hiányozni fog -
Superman
nagyúr
Meg szerintem igazából nem nagyon van olyan kormány, amit egy célra készítenek:? tehát hogy csak rallyzni lehet vele, vagy csak Nascarozni, vagy csak F1-ezni. Egyszerűen a rallyhoz és a Nascarhoz is más kormánybeállítások szükségesek, amit el is lehet végezni az adott kormány szoftverében, vagy magában a játékban.
-
Szancsó
aktív tag
Senki?
Pedig tényleg megvenném, ha nem lennének fenntartásaim az ennyire olcsó dolgokkal. Volt nálam egy FFB nélküli ''óccsóság'', na annak a potija totálkáros lehetett: rángatott jobbra-balra és egy irányba húzott, be se lehetett rendesen kalibrálni. Viszont a pedálok jók voltak, de egy idő után unalmas volt körbe-körbe menni
Így utólag belegondolva a kormány jó volt, bennem volt a hiba: rallyzni akartam, pedig az csak Nascar-hoz volt jó
[Szerkesztve] -
jg0330
csendes tag
hello
valaki remelem tud segiteni,
tegnap vettem egy sl 6690es speedlink kormanyt a media marktban 9990huf-ert
feltelepitettem win xp ala sikeresen, leteszteltem a game controllers-ben minden mukodott.
jott a jatek teszt, hihetetlen miket csinal ez a kormany, ossze vissza rangat
egy sima egyenes uton raadasul a force feedback ki van kapcsolva!!!
(jatekok: nfs ug2, street Ch., Down town, gta vc)ja es win 98 alatt is kiprobaltam, es ua. csinalja. mindegyik jateknal...
egyszeruen iranyithatatnal elvezhetetlen.
en arra gondolok, hogy vagy szar a driver hozza, vagy szar a kormany.
vki ha tud segitsen, ha volt hasonlo gondja es megoldotta.
mert ha vasarnapig nem tudom megoldani akkor visszaviszem a mm-ba...
elore is koszi
gab -
CGI
csendes tag
Hi! azután érdeklődnék, megtudnátok-e mondani nekem, hogy ez a kormány melyik x-box játékokkal működik pontosan és ez a force feedback funkció is működik-e, mert azt mondták több helyen, hogy az x-box ezt nem támogatja.
Írjatok gyorsan, mert ma venném meg karácsonyra. Köszönöm. -
lycan
csendes tag
ezt az utóbbi hozzászólásodat nem igazán értettem... milyen gombról is beszélünk?
-
lycan
csendes tag
Mi a véleményetek a Speedlink SL-6690 kományról? (force feedback)
Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- EAFC 25
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Honda topik
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest