Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rascalyjo
tag
válasz
nagysandor88
üzenetére
Helló!!
Az a helyzet hogy vagy olyan lapot kellet volna venned amin mind a kétfalyta digitális kimenet megtalálható: van optikai vagy coax, ebből az első optikai van az alaplapodon( 3. oldal 6-os pont)
Vagy olyan erősítőt amin mind a kettő van. A te esetedben az erősítődön egy coax bemenet van és egy optikai kimenet.
Az alaplapokhoz szokta opcionálisan készíteni olyan paneleket amiket arra a bizonyos tüskesorra rá lehet csatlakoztatni amit említettél.De ilyen barkácsolásba ne menjél bele mert zárlatot okozhatsz és kampec a lapodnak.
Én azt tudom neked mondani hogy ezt a házimozis ketyerét add el és abból a pénzből vegyél egy normális házimozi erősítőt amin van optikai bemenet. Igaz kell szerezned hozzá hangfalakat de sokkal dinamikusabb lessz vele filmet nézni ill hallgatni.
Ha van még valami kérdésed tedd fel, otthon vagyok a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest