- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rascalyjo
tag
válasz
nagysandor88
üzenetére
Helló!!
Az a helyzet hogy vagy olyan lapot kellet volna venned amin mind a kétfalyta digitális kimenet megtalálható: van optikai vagy coax, ebből az első optikai van az alaplapodon( 3. oldal 6-os pont)
Vagy olyan erősítőt amin mind a kettő van. A te esetedben az erősítődön egy coax bemenet van és egy optikai kimenet.
Az alaplapokhoz szokta opcionálisan készíteni olyan paneleket amiket arra a bizonyos tüskesorra rá lehet csatlakoztatni amit említettél.De ilyen barkácsolásba ne menjél bele mert zárlatot okozhatsz és kampec a lapodnak.
Én azt tudom neked mondani hogy ezt a házimozis ketyerét add el és abból a pénzből vegyél egy normális házimozi erősítőt amin van optikai bemenet. Igaz kell szerezned hozzá hangfalakat de sokkal dinamikusabb lessz vele filmet nézni ill hallgatni.
Ha van még valami kérdésed tedd fel, otthon vagyok a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Arc Raiders
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest